Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić serwer z YogBox?

mrBUFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciał bym "wrócić" do Minecraft ale że jako nie podoba mi się za bardzo ówczesna wersja i bardzo lubię mody, chciał bym aby ktoś mi wysłał link do poradnika od podstaw jak wgrać YogBox'a.

Ogólnie wiem że YogBox ma instalke ale na stare wersje a nie wiem jak zrobić starą wersje minecraft na non-premium.I w tym problem.Dopiszę jeszcze że najlepiej jakby ktoś podesłał poradnik jak postawić serwer z YogBox'em bo chciałem zagrać ze znajomym.

Z góry Dziękuje i Pozdrawiam.

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Opublikowano

Szukałem po internetach poradniku odnośnie serwera YogBox ale piszą że kilka z tych modów nie ma pluginów czy coś takiego na multi.

I mam pytanie czy można zrobić serwer ale ze swoimi modami, w sęsie te które można dać na Multi

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...