Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

894241409395083119962.png

Siema chciał bym wam przedstawić moją Paczkę Pluginów na Surrvival+Frakcje Myślę że wam się spodoba i ocenicie ją Lub co w niej brakuje

Serdecznie Zapraszam Do Pobierania:)

907061409395083119962.png

BuukitSmerf -Automatyczne Logowanie Premium 100% PL

LogIT - Logowanie 100% PL

Essentials - Wszystkie podstawowe komendy 100% PL

AutoMessage - Automatyczne Wyświetlanie Wiadomości 100% PL

PermissionsEX - Uprawnienia 100% PL

WorldEdit - Edycja mapy za pomocą komend 80% P

WorldGuard - Ochrona terenu, działki, flagi 80% PL

NoCheatPlus - Blokuje cheaty, wyświetla komunikaty o cheaterach 100% PL

Vault - Umożliwia działanie niektórych pluginów 100% PL

DropPlugin-  Autorski Plugin na DROP 100% PL

PlayerHads - Za zabicie Gracza dostajemy Głowe jego. 100% PL

Sprawdzanie - Plugin daje nam możliwość sprawdzania Graczy 100% PL

EssentialsSpawn - Wtyczka do Essentials dodająca /spawn 100% PL

EssentialsChat - Wtyczka do Essentials dodająca kolory na czacie 100% PL

TGuildsEX - Autorski Plugin na Gildie 100% PL

Ranking - Daje nam Top15 Gildi jak i Graczy na TABIE:) PL

820601409395083119962.png

637751409395083119962.png

RANGI:
+ Wlasciciel
+ VIP

Gracz

246231409395083119962.png
Dowlnoad

http://www33.speedyshare.com/sBD9R/download/pluginy.rar

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/396df9a95033d44dd624208d3256a793a021d2892160a7802b5d976c7749c7f3/analysis/1418990479//

617641409395083119962.png

Autor Grafiki @554461402688252517908.png EFCEBE

Opublikowano

Smerf nie pozwala na dawanie do baczek autologinu..
Nie wiesz jak sie pisze TGuildsEX + to nie autorskie + skopiowane troche od blezura chyba czy kogos innego wyglad

Opublikowano

Smerf nie pozwala na dawanie do baczek autologinu..

Nie wiesz jak sie pisze TGuildsEX + to nie autorskie + skopiowane troche od blezura chyba czy kogos innego wyglad

A dlaczego nie można ? :)

Jeśli odezwie się do mnie autor usunę Plugin z paczki Pozdrawiam :) Chodzi o (BukkitSmerf)

Oraz zapraszam do Oglądania Materiału na Youtubi'e

Opublikowano

@lizet12

Glupoty pierdolisz , kupujesz to dla PRYWATNEGO uzytku nie masz prawa na tym zarabiac czerpac korzysci ani utrudniac autorowi zdobywanie pieniedzy :)

@Edit

Kod fusherki to syf..

Opublikowano

Szczerze powiem że wolę już factions niż TGuildsEX. Jedynie to bym tab dodał w factions.. Ale ogólnie SZANUJ czyjąś pracę...  Postaw siebie w takiej sytuacji. Zrobiłeś plugin który kosztuje np. 50zł(nie ważne czy chu*owy), i ktoś od cb. go kupił i udostępnił w swojej paczce...

Opublikowano

@lizet12

Glupoty pierdolisz , kupujesz to dla PRYWATNEGO uzytku nie masz prawa na tym zarabiac czerpac korzysci ani utrudniac autorowi zdobywanie pieniedzy :)

@Edit

Kod fusherki to syf..

tirex gimbus podatku od tego na 100% nie odprowadza wiec sam ni legalnie to sprzedaje

sracie o te pseudo autorskie pluginy bardziej niz autorzy ...

Opublikowano

tirex gimbus podatku od tego na 100% nie odprowadza wiec sam ni legalnie to sprzedaje

Szczerze Ci powiem że masz racje... Srają o te gildie bardziej niż Tirex... Tirex te gildie na że tak powiem "w du*ie", sprzedaje je po to, aby hajsów zarobić, sam ich nie używa z powodu nie poprawnego mysql(jak dobrze wiem) i z powodu DUŻEJ ilości bugów/błedów... A wgl. ostatnio mój kolega(grafik tirexa) powiedział mi że on teraz woli skrypty... ;_; Ale i tak prawa autorskie to prawa autorskie..

Opublikowano

Jeśli ktoś to zakupił to już jest jego ;) i może zrobić co z tym chce ;p

I tu sie mylisz.

@Do Administracji: Prosze o usuniecie tematu lub "ZMUSZENIE" autora o usuniecie mojego pluginu z paczki.

Szczerze Ci powiem że masz racje... Srają o te gildie bardziej niż Tirex... Tirex te gildie na że tak powiem "w du*ie", sprzedaje je po to, aby hajsów zarobić, sam ich nie używa z powodu nie poprawnego mysql(jak dobrze wiem) i z powodu DUŻEJ ilości bugów/błedów... A wgl. ostatnio mój kolega(grafik tirexa) powiedział mi że on teraz woli skrypty... ;_; Ale i tak prawa autorskie to prawa autorskie..

Na moim serwerze uzywam moich innych gildii, bo miałem taką potrzebne. Zawsze były te gildie i już się sam gubiłem w kodzie (podczas gdy pisałem te gildie ten kod nie był dla mnie zbyt jasny)

Rzecz, której nie sprzedaje nie musze za nią podatku odprowadzać, tak ?

Wejdź na moją listę serwerów i zobacz wszystkie serwery minecraft

Opublikowano

@Aexirr

Nie musisz odprowadzac podatku jesli kwota roczna nie przekroczy 3xxx nie pamietam dokladnej ilosci

Opublikowano

a tak, Zenez paczka skopiowana ukradziona

________________________________________________________________________________________________________________________

WELCOME!!

_________________________________________________________________________________________________________________________

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Działa na najnowszej wersji minecrafta ,teraz to 1.8.7 ?

Szukam paczki serverowej minecraft 1.8 ! Proszę o pomoc ! Szukam już długo ale chyba nikt nie udostępnia jej :<

Kto ma link do takiej paczki proszę o PW !

• 1 rok później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...