Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapomnialem ODPOWIEDZI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was. Zapomnialem odpowiedzi na swoje pytania i nei weim co zrobic. Prosze o pomoc. Chciałbym zmienic e-mail i może hasło.

Opublikowano

Najlepiej by było gdybyś sobie przypomniał :D A tak na poważnie to chyba się nie da nic zrobić :P

kiedys gralem na wklejkach to nie byla gra bo wszyscy miali wklejki no chyba ze ktos tak jak ja ma skil

Jak widać tak widać przetrzepałem połowę googli i bypassa niema jeśli są to z przed kilku miesiecy ;//
Specjalista
Opublikowano

możesz napisać ticketa wtedy masz ok. 2 % szans że ci zmienią odpowiedzi i podadzą na co bym nie liczył...

JH

Jebać Hydraulików! JH Na 300% Tylko Bóg może mi naprawiać rury! Only God can repair my pipes...

Dziś jest JP , jutro będzie JSP , a pojutrze JH!

Opublikowano

Masz 0 % szans ... To jak byś znalazł 100 zł i po 2 h kolo do Ciebie podbiega że to 100 zł co masz w portfelu jest jego ... :P

kiedys gralem na wklejkach to nie byla gra bo wszyscy miali wklejki no chyba ze ktos tak jak ja ma skil

Jak widać tak widać przetrzepałem połowę googli i bypassa niema jeśli są to z przed kilku miesiecy ;//
Opublikowano

Jedynym sposobe na pytania jest własna pamięć lub zapis pytań i odpowiedzi na nie na kartce lub na koputerze. K2 Network Ci w takiej sytuacji nie pomoże. Pewnie sie zastanawiasz czemu? Niektórzy mają dostęp do kont kolegów lub zwykłych ludzi i chcieli by zmienić sobię hasło, lecz na przeszkodzie stoi im pytanie. K2 potraktuje ciebie jako człowieka który chcę sobie przywłaszczyć konto. To tyle od mnie.

hjln299024443d.gif Piszę poprawnie po polsku
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...