Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Żel vs Guma

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja też codziennie używam gumy fajnie trzyma włosy ale jedyną wadą dla mnie jest to że z włosów robi się taka jakby skorupa ale da się znieść.

Opublikowano

Zależy jakie masz włosy. Ja jak mam krótkie używam pasty, dłuższe - gumy... Żelu nigdy nie próbowałem ale już babka w salonie raz zrobiła mi żelem i też muszę wypróbować. To już zależy od Ciebie bo dasz pastę to możesz sobie potem zawsze jeszcze włosy uformować, a z gumą już nie bo zasycha i z żelem jest podobnie jak z gumą. Jeżeli masz proste włosy do układania, zawsze ułożą Ci się jak chcesz to polecam pastę. 

Co do @Tiestooo

Nie koniecznie wyglądają naturalniej bo zależy kto ile tego nakłada oraz jakie ma włosy.

50  -  100   200  -  300  -  400  -  500  -  600  -  700  -  800  -   900  -   1000

Opublikowano

Wydaje mi się, że lepszy jest żel , tylko trzeba uwazac i nie klasc duzo, latwo mozna zniszczyc wlosy

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Z doświadczenia wiem, że żel jest dobry tylko do krótkich włosów. Guma wydaję mi się, że lepiej się spisuję do dłuższych włosów. :P Oczywiście to pewnie wszystko zależy od włosów, ale w moim przypadku lepsza była guma.

Opublikowano

Guma do włosów według mnie najlepsza do stylizacji włosów. Żeby uniknąć tej "skorupy" to nakładaj gumę na delikatnie wilgotne włosy. Wtedy fryzura będzie ułożona a włosy nie będą poklejone :)

egq3SFm.png

Opublikowano

Codziennie stawiam włosy na gumę i jest dobrze. Na żelu się tak nie stylizowały itp. Moja fryzjerka w ogóle poleciła mi jakąś firmową i ona jest świetna. Długo trzyma i łatwo modelować włosy. 

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...