Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka gra komputerowa nada się do nauki jazdy samochodem?

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę od razu do sedna sprawy ... Więc, niedługo zdaje egzamin na prawko (po świętach) i chciałem się do niego przygotować w dość nie typowy sposób, mianowicie : Symulator jazdy + kierownica :) Ten pomysł podsunął mi kolega, rękaw ćwicze na normalnym aucie ale jazy po mieście nie mogę, chodzi mi o to że jazdy w szkole mam za sobą a nie chce przez święta stracić dynamiki jazdy (która jest oceniana). Posiadam kierownicę ale nie posiadam fajnego symulatora ;c. Więc o to pytanie:

Co wy doradzicie do dobrej nauki :) 

1. Symulator Jazdy 2 (jeżdże na nim ale to prawdziwy koszmar, nie mówiąc o grafice)

2. City Car Driving (niestety nie mam klucza jeśli ktoś wie jak zagrać za darmo proszę o pomoc) 

Nie typowe :

1. SF Driver (w trakcie pobierania, grafika + samochody super)

2. GTA 4 z mode 1st person Driver

3. Saints Row the third z modem 1st person

4. Saints Row 4 z modem 1st person

5. Jakiś NFS z modem 1st person ( pytanie: Czy w NFS World da sie grac 1st person ? )

Pewnie zobacze komenty w stylu tak się nie nauczysz itp. że jestem głupim cebulaczkiem :p ale proszę o małą pomoc :) 

Jeśli znacie jakieś fajne gry do poćwiczenia na kierownicy to proszę dajcie znać :) 

Opublikowano

Nw czy tytuły 1-4 w czymś ci pomogą. Ewentualnie Nfs Shift. Pamiętaj, że gry nie odwzorują prawdziwej jazdy ;)

Opublikowano

1. Wydaje się to dobra gra do nauki jazdy

2. MPCForum nie wspiera piractwa

Nietypowe:

1.,2.,3.,4. Jak już to GTA 4

5. Need for Speed Shift lub Shift 2, ProStret jak już z NFS. Reszta to symulatory bandziora.

Polecam:

Euro Truck Simulator 2, NFS Shift 1 i 2,

Forza Horizon i Motosport (na najcięższych ustawieniach)

The Crew z trybem pełnego sterowania.

Oczywiście wszystko na kierownicy ;)

f

Opublikowano

Dziękuje bardzo, wydaje mi się że szukam czegoś bardziej pod SandBoxowy Free Race ;) Kusi mnie The Crew i Forza, ale jeśli znacie jeszcze jakieś tytulu proszę o podanie :) 

Opublikowano

1. Wydaje się to dobra gra do nauki jazdy

2. MPCForum nie wspiera piractwa

Nietypowe:

1.,2.,3.,4. Jak już to GTA 4

5. Need for Speed Shift lub Shift 2, ProStret jak już z NFS. Reszta to symulatory bandziora.

Polecam:

Euro Truck Simulator 2, NFS Shift 1 i 2,

Forza Horizon i Motosport (na najcięższych ustawieniach)

The Crew z trybem pełnego sterowania.

Oczywiście wszystko na kierownicy ;)

Zgadzam się Euro Truck by był najlepszy

Opublikowano

ja tam bardziej jestem za The Crew bo przeciez nie musi jezdzic jak wariat :D a ma tak jak w prawdziwym zyciu otwarty swiat :)

76561198125755300.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...