Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w BF3(10/12 FPS)

filip1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z grą Battlefield 3 mam w niej baaaardzo mało FPS`ów, po 10/12, słyszałem, że na tym moim sprzęcie mogę mieć 30 FPS.

CPU: Intel Pentium Dual Core E2220

GPU: Geforce GT 9600

RAM: 3GB 800MH DDR2

Zasilacz: 350W Codegen (wiem czarna lista)

Windows: 7 32bit

Pytanie brzmi, czy to może też być winą tego, że karta nie ma podłączonego dodatkowego zasilania?(6-pin)

Oraz 8pin EPS przy Procesorze?(4pin jest podłączone)

Opublikowano

Może być tak,że karta się przegrzewa i zbija na taktowaniu,co może być powodem małej ilości FPS'ów.

Ale z kolei Twój procek do badziew.

I po podłączaj to wszystko.

I 30 FPS to nie jest zbytnio komfortowa gra ;x

Opublikowano

Podłączył bym, ale mój zasilacz niema takich wejść, kupiłem dwie przejściówki Molex > 6pin PCI i Molex > 8pix EPS, ale boje się podłączyć bo nwm czy zasilacz to wszystko wytrzyma :/

To samo mam z CS:GO, ziomek ma praktycznie taki sam zestaw, tylko grafike ma zintegrowaną i 2GB ram i ma po 50/60 fPS a ja po 20/25

Opublikowano

System jest raczej czysty, przed wczoraj go instalowałem, zawsze przed graniem wyłączam programy, styl Areo itp.. nwm co jest grane ;(

Ponawiam pytanie:

Podłączył bym, ale mój zasilacz niema takich wejść, kupiłem dwie przejściówki Molex > 6pin PCI i Molex > 8pix EPS, ale boje się podłączyć bo nwm czy zasilacz to wszystko wytrzyma :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...