Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc z OVC- podkręcenie procesora

antychryst726

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram w warrocka i widzę jak ludzie śmigają na OVC,chciałbym chociaż trochę podrkęcic mój procesor,lub inne podzespoły,aby  był widoczny efekt OVC.

Moje podzespoły

Zasilacz:Fortron 450W

Procesor:Amd Phenon 9550 Quad-Core (4 rdzenie 2,21 ghz)

Ram:Good ram 3 gb

Karta graficzna (obecnie Geforce 9600 Gt (512)mb przez jakiś czas będę jej używał,ale wkońcu wymienie na lepszy model,narazie jest idealna jeśli chodzi o warrocka.

OVC w biosie jest legalne w sensie,ze za podkręcanie w biosie nie można dostać bana,ale mam zablokowany mnożik jest jakaś możliwość odblokowania go lub są jakieś programy do OVC  .za które nie dostane bana?

Może aktualizacja biosu wystarczy,aby mnożnik został odblokowany.

Czekam na odpowiedzi i propozycje,za pomoc stawiam plusiki.

Opublikowano

@anty ale mi chodzi o chlodzenie bo procka mozesz spalic

zesrać nie spalić

Zeby dzisiejsze procki spalić trzeba podnieść temp wyłączania kompa w razie przegrzania. Podkręcanie z programow ovc chyba nie zwiększa wydajności wr czy tam go nawet crashuje, nie wiem. 

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

@Hasaj

Softwarowe podkręcenie w WarRock'u daje widoczną przewagę (szybciej chodzisz, strzelasz, wizualnie większe rolle).

@top

Na Twoim miejscu nie brałbym się za podkręcanie z takim sprzętem i wiedzą, po za tym lepiej mieć tą przyjemność jak zabijesz podkręta czysto i to On potem płacze.

Opublikowano

@Hasaj jeżeli chcesz sie powyzywać to zapraszam na ts'a

Po co miałbym wyzywać jakiegoś randomowego dziaciaka i to jeszcze przez neta? Myślisz ze jeżdżenie po tobie sprawi mi teraz przyjemność? Bawiłem sie w to kilka ładnych lat temu.. 

@Hasaj skoro ja dzieciak ,a ty nie to zapraszam na ts'a ;)

Jest coś takiego jak PW... am załatwiajcie sprawy. Dzisiaj tylko słowne upomnienie. 

320551442138510845087.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...