Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blade(?)

Lolzu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

Zastanawiam się nad kupnem jakieś w miarę dobrej karty dla szermierza. Dysponuję obecnie kwotą ~35kk. Waham się tutaj między mnichem, a bladem. Chciałbym żeby to była dobra karta do pvp, z tego co się rozeznałem to BM nadaje się do wszystkiego, w tym pvp. Ostatnio kiedy grałem w Nostale były tylko 4 SP i jeszcze nie zdążyłem zapoznać się ze wszystkimi nowymi SP, także potrzebna mi tutaj Wasza rada. To co denerwuje w Bladzie to rzecz jasna jego ciągłe missy. Pytanie, czy sytuacja poprawi się znacząco w momencie wpakowania pkt w atak. Warrka zamierzam sam expić i upać, tak samo jak berka. Zostaje niby gladek, ale jakoś tak średnio przemawia do mnie. 

Opublikowano

Tylko BM, nie opłaca się brać blade bo jest to teraz strasznie słaba sp, praktycznie bez użyteczna. BM ma mnóstwo stunów, super buffka i heala + nadaje się do wszystkiego. Bierz BM'a za tak 25-30kk kupisz sobie spokojnie +9.

Opublikowano

Tylko BM, nie opłaca się brać blade bo jest to teraz strasznie słaba sp, praktycznie bez użyteczna. BM ma mnóstwo stunów, super buffka i heala + nadaje się do wszystkiego. Bierz BM'a za tak 25-30kk kupisz sobie spokojnie +9.

A co ma do tego + ? Jak od tego najmniej zalezy ?

Wolal był 99j +0 niz np 41+9 ;)...

Kup takiego .. Gdzie jest dobry job i w miare + :>

Kur*a Moje Pole !

Wyjazd W Pole !

;)

Opublikowano

Szczerze najlepiej brać tanie sp z niskim job i dużym plusem bo są dużo tańsze, a wyexpienie to jest betka, w tydzień chodząc na 2 lod dziennie wyexpiłem bera od 1 do 99 jobki, w na mnichu jeszcze szybciej leci bo więcej mobków bijesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...