Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana Wersji, czy da się?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kupiłem serwer na wersje : 1.7.2-R0.4 i chcę zrobić tak, żeby na serwer można wejść na wersje od 1.7.2 aż do 1.7.10 więc mam pytanie chcę wybrać wersje 1.7.5 znam taki serwer na, który jest właśnie jest ta wersja (1.7.5) i można wejść na 1.7.2 i 1.7.10 i mam pytanie jak zmienię wersje (serwera) czy pluginy, mapy i wszystko inne zostanie usunięte ?

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKendy ale ja muszę mieć pewność czekam na wypowiedź innych osób.

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

Opublikowano

@F5 pomoże ktoś bo zależy mi na czasie.

Opublikowano

A czasem do tego nie trzeba BugeeCorda? :D

Nie wiem, nie znam się, ktoś mi kiedyś tylko mówił.

Nie hejtować ;)

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...