Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefony do 1400zł 12.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jakie są teraz telefony na topie w przedziale cenowym 1000-1400 zł ? 

Używane bądź nowe. 

Oraz jakie zapowiadają się premiery na najbliższy czas, które zachwieją rynkiem tak, że niektóre modele telefonów stanieją ? :)

Wiem, że było już parę takich tematów ale nie znalazłem tego czego szukałem, oraz nie znalazłem nigdzie iformacji o jakiś premierach nowych telefonów 

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Ja bym kupił Samsunga Galaxy Note 3, Samsunga Galaxy S5, Sony Xperia Z Compact, Motorola Moto G, Samsung Galaxy S3 Neo, LG G2 mini.
Wszystkie fajne. ;-)

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja bym kupił Samsunga Galaxy Note 3, Samsunga Galaxy S5, Sony Xperia Z Compact, Motorola Moto G, Samsung Galaxy S3 Neo, LG G2 mini.

Wszystkie fajne. ;-)

Jak wyrzucisz z tej listy z compact( jakiś obojnak, bo bez cyfry) motke(bo 1400 to nie ta półka dla tego telefonu), s3 neo i g2 mini( no sorry, ale w tej cenie jest g2), to może i są fajne
Opublikowano

Wszystkie fajne. ;-)

Posiadam note 3 na sprzedaż :P Więc szukam czegoś innego. 

Więcej propozycji bo wszystkie wymienione już ogarnąłem. 

Który lepszy Z1 czy Lg g2 ?

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Posiadam note 3 na sprzedaż :P Więc szukam czegoś innego.

Więcej propozycji bo wszystkie wymienione już ogarnąłem.

Który lepszy Z1 czy Lg g2 ?

To zależy od Ciebie, telefony wydajnościowo są bardzo podobne. Mimo to, LG G2 w GeekBench'u osiąga 19 pkt więcej (923 vs 904). Za to, Xperia ma lepszy aparat. Ty musisz wybrać. Ja bym wziął G2.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Wszystkie fajne. ;-)

nie gadaj bzdur, najpierw mi znajdź note 3 (nie neo) za 1400zł to będę Cie nosić na rękach. 

W ogóle, kto zdrowy przy budżecie ~1400zł poleca Moto G i S3 Neo? Nie wspominając już o G2 mini.

G2, Nexus 5 ew. Xperia Z1. 

W S4 nie ma co się ładować bo klasowo to telefon pokroju Xperii Z więc jesteś jakieś 500zł w plecy. 

lownfast

Opublikowano

Witam.

Jakie są teraz telefony na topie w przedziale cenowym 1000-1400 zł ? 

Używane bądź nowe. 

Oraz jakie zapowiadają się premiery na najbliższy czas, które zachwieją rynkiem tak, że niektóre modele telefonów stanieją ? :)

Wiem, że było już parę takich tematów ale nie znalazłem tego czego szukałem, oraz nie znalazłem nigdzie iformacji o jakiś premierach nowych telefonów 

Wystarczy, ze kupisz z1 lub Z1 Compact. Do codziennego użytku jest świetna. Nówka, na allegro kosztuje coś 1200zł, więc 200zł dla Ciebie na sprzęt. Osobiście mam i mogę powiedzieć, że telefon jest świetny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...