Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny ekran ...

Ventual

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/4ow4/77eao

http://scr.hu/4ow4/em7nw

Problem pojawił się nagle. Reinstal gry pomógł na jakieś 3 / 4 uruchomienia i problem powrócił. Teraz mam nowy komputer, system. Lol ściągany od nowa i problem nadal występuje.

Adobe air, Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86), Adobe Flash Player mam.

Pod uwagę jeszcze należy wziąć, że problem pojawił się nagle, tak jak już pisałem wyżej. Więc to raczej nie jest wina sprzętu, a raczej internetu.

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc?

Często jak sobie surfuje po internecie i chce wejść na jakąś strone to wyskakuje mi ''One more step / Attention required''

A i ustawienia internetu explorer resetowałem.

Opublikowano

Witaj, od razu zaznaczam że nie wiem o co ci chodziło z tym że ustawienia IE resetowałeś, bo mi chodzi o zabezpieczenia :)

też miałem kiedyś podobny problem ale w ekranie logowania, i pomogło ustawienie zabezpieczenia w IE.

Piszę z pamięci ale po dokładniejszy poradnik zajrzyj do internetów.

Od razu zaznaczam że nie wiem o co ci chodziło z tym że ustawienia IE resetowałeś, bo mi chodzi o zabezpieczenia :)

1.Zamknij lola i inne przeglądarki

2.Włącz IE.

3.Wejdź w Koło zębate w prawym górnym rogu przeglądarki (opcjonalnie Alt+X)

4.Wejdź w opcje internetowe.

5.Kliknij zakładkę, zabezpieczenia

6.Przesuń suwak na średnio-wysoko, bądź średnio,dalej lepiej nie przesuwaj

7.Zapisz zmiany i zamknij IE.

8.Odpal lola ze sprawdzeniem plików.

Gothic 1-2,Warcraft 3,Heros 3, i wiele więcej... Nie liczy się grafika, lecz grywalność.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...