Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nuty Yasuo

JMDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bardzo proszę jeśli ktoś posiada lub może znaleźć mi nuty na flet tego co gra yasuo podczas tańca lub z muzyczki z loading screena bardzo proszę o podanie mi ich. Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu tego :D

Opublikowano

Wpisz w youtube "Yasuo login screen theme" i poprostu wpisz w linku między "you" a "tube" "magic" np. jak jest "youtube.com/42423r a bla bla bla" to dajesz "youmagictube.com/abalbalblb" i ściągasz jako mp3 C:

Opublikowano

Wpisz w youtube "Yasuo login screen theme" i poprostu wpisz w linku między "you" a "tube" "magic" np. jak jest "youtube.com/42423r a bla bla bla" to dajesz "youmagictube.com/abalbalblb" i ściągasz jako mp3 C:

Mi raczej nie chodiz o pobieranie tylko o nuty(takie coś zeby zagrać np. na flecie)

Opublikowano

Pisz do supportu :)

Napisz nwm... Ze bdzsz na iem katowice

cosplayowal yasuo, a ze grasz na flecie, to chcialbys to wykorzystac w cosplayu.

Jak trafisz na ogarnietego czlowieka to udostepni Ci to

­Keelah se'lai

Opublikowano

Mi raczej nie chodiz o pobieranie tylko o nuty(takie coś zeby zagrać np. na flecie)

stary umiesz grac na flecie a nie umiesz ze słuchu? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...