Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obóz szkoleniowy z Robertem

rob99ert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka z okazji nadchodzących świąt życzę wszystkim wszystkiego najlepszego, i permów :D

W nowej aktualizacji, nexon wprowadził obóz szkoleniowy. Polega to na tym, że w zakładce "codzienne misje"

na dole listy jest właśnie obóz szkoleniowy.

Na stronie Nexona macie wszystko opisane, dlatego streszcze.

Polega to na tym, że każdy może mieć własnego mentora/trenera

oraz swoich żołnierzy.

Żeby być mentorem, wymagana jest ranga MSG1

a niższe rangi są "zwykłymi żołnierzami" którzy mogą nawiązać kontakt z doświadczonym mentorem.

Jeśli mamy swój skład, możemy wypełniać misje indywidualne lub takie które trzeba wykonać w kilku (Np. Z mentorem) a za misję są nagrody.

Mam level wyższy, dlatego mogę zostać mentorem kogoś z was.

Wystarczy, że macie niski level. W zakładce "obóz szkoleniowy" wpisujecie mój Nick, czyli: rob99son

i wysyłacie zaproszenie. Potwierdze trzy pierwsze.

Żeby zaoszczędzić spamu na forum mpc,

w komentarzu piszcie nicki z CA i czy chcecie być mentorem i szukacie żołnierzy, albo czy może szukacie mentora.

Polecam, bo można zdobyć nagrody (nie wiem jeszcze jakie) a lepiej jak zgracie się z Polakami z mpc, bo wiecie, że są ogarnięci, a nie z jakimiś przypadkowymi turkami, którzy w ogóle nie grajom :D

Pozdrawiam

NAGRODY

To czy dostaniecie nagrody, zależy od zwolenników,żołnierzy.

Mentor nie robi nic, a żołnierze wypełniają misje. Jeśli misja zostanie wypełniona przez zwolennika, to Mentor też ma ją wypełnioną, i też dostaje nagrody.

Zwolennik jako nagrodę, dostaję głównie bronie-im dalsza misja, tym lepsza broń. Zazwyczaj na 1 lub 7 dni.

Mentor, dostaję kasę, gp passy i jakieś stroje/kosmetyki. Ale można też dostać MYSTy

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Siemka, siemka. Szukam jakiegoś żołnierza :D (ja mentor jakby ktoś się nie domyślał.) Mój nick --Scrrappy-- ;) Czekam ;D

Opublikowano

kurde sami mentorzy :p, a to ja się mogę dołączyć do kogoś jako żołnierz skoro można zdobyć jakieś nagrody bo nie chce mi się być mentorem. A jak się ma rangę wższą od MSG1 to można być żołnierzem ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

kurde sami mentorzy :p, a to ja się mogę dołączyć do kogoś jako żołnierz skoro można zdobyć jakieś nagrody bo nie chce mi się być mentorem. A jak się ma rangę wższą od MSG1 to można być żołnierzem ?

jak masz rangę większą od MSG1 to nie możesz być żołnierzem. Tylko mentor.

Trudno znaleźć kogoś z niższą rangą z PL :D

281sztz.jpg

Opublikowano

jak masz rangę większą od MSG1 to nie możesz być żołnierzem. Tylko mentor.

Trudno znaleźć kogoś z niższą rangą z PL :D

hehe to mam Generała Brygady, to chyba nigdy nikogo nie znajde w klanie też same wysokie rangi

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Ja mam range kapitan 3 więc moge zostać mentorem również 

Wgl to jak robić te misje bo średnio rozumiem xD

mój nick Baxiu11

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zostać mentorem? Mam ltc3 a mój kolega chce być moim zwolennikiem (ma range second lieutant 1) .

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Dlaczego nie mogę zostać mentorem? Mam ltc3 a mój kolega chce być moim zwolennikiem (ma range second lieutant 1) .

Lietuant jest powyżej MSG dlatego może być tylko mentorem.

Mentor może się łączyć tylko, z tymi co mają MSG lub mniej.

Jakie sa za to nagrody i na ile?

Bronie na 1 dzień, takie średnie. Ale co każdą wykonaną misje, są lepsze nagrody.

Na górze napisałem :)

281sztz.jpg

Opublikowano

Zapraszam do wspólnej gry, zapraszajcie: tankgirl99

2eciz4o.jpg

Opublikowano

Nie ma opcji zrobić low konta , dodać i porobić misje? I tak na zmiane? ;p

jest taka możliwość.

Żeby dostawać nagrody, musiałbyś grać na low koncie.No ale wtedy na lepszym koncie nie będziesz expił, musisz się zastanowić czy te nagrody są na tyle dobre, abyś grał na low koncie.

281sztz.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 3 wolne miejsca na obóz,mam 2 lata doświadczenia,na innym koncie w combacie wróciłem ponad miesiąc temu i gram od 0,jak ktoś ma ochotę dołączyć do obozu to pisać tu / na gg / albo w grze na nick KoyShiro :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...