Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwery europejskie

Pawlo97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy na serwerach europejskich jest jakiś system sprawdzający jakie mam aktualnie zainstalowane mody?

Nie, taki system obowiązuje na serwerze RU, możesz czitować spokojnie ;) 

Opublikowano

No, niestety nie ma. Możesz korzystać z, KAŻDEJ dowolnej modyfikacji i nic Ci niestety nie zrobią.

Jedynie jeśli nagra filmik lub wrzuci ss'a go ktoś przyłapie do wtedy mogą mu coś zrobić.

Opublikowano

Wyjaśnijmy dwie rzeczy:

1. Nie istnieje takie coś na serwerze EU jak "zakazany/nielegalny mod"- co by zresztą słowo "nielegalny" tutaj nie oznaczało
  2. Cheatowanie jest niemożliwe, ponieważ wszystkie operacje wykonują się po stronie serwera
Opublikowano

Wyjaśnijmy dwie rzeczy:

1. Nie istnieje takie coś na serwerze EU jak "zakazany/nielegalny mod"- co by zresztą słowo "nielegalny" tutaj nie oznaczało
  2. Cheatowanie jest niemożliwe, ponieważ wszystkie operacje wykonują się po stronie serwera

1. Istnieje. "Każda modyfikacja która daje przewagę nad przeciwnikiem jest nielegalna"

2. To jest hackowanie. Cheatowanie jest możliwe. Sam mam cheata dzięki któremu można przez górkę i z boku przeciwnika go oznaczyć na autoaima i przy okazji celuje przed nim jak szybko jedzie itp :) + Tundra w snajperskim ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jest może jakaś zmiana bo nie grałem w wota dawno ?

Nadal nie ma ani gotowego ani w planach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...