Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulepszenie kompa do BF4.

MIKEKING

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Tak jak w  temacie co musze zmienić w mojej jednosce centralnej , by mieć przynajmiej 60 FPS .

Moje Parametry :

###########################################################
CPU-Pentium® Dual-Core  CPU     E6600  @ 3.06GHz x2 ~3066MHz       #
GPU - NVIDIA Ge Force GT 240 1GB                                                          #
Pamięć RAM - 4GB                                                                                      #
Zasilacz - Corsair 450 w                                                                               #
System operacyjny- Windows 7 Ultimate 64-bit                                            #
###########################################################

Daje + .

Practice Makes PerfectJulie James

Opublikowano

Karta graficzna powinna pomóc najbardziej. Zasilacz masz ok do rozbudowy reszty. Najpierw grafika, ale nie na żadne GT, tylko Radeon lub GTX

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Normalnie jak gram z (Game Booster'em) mam 20- 46 fps , bez niego mam 15-20max .

Prosze jeszcze żebyście podali jakie pod zespoły  mam kupić najlepiej na "Morale".

Opublikowano

Musisz cały komputer zmienić.

dokładnie, tutaj już nie opłaca się dorzucać cokolwiek, trzeba cały komp wymienić, polecam złożyć samemu, taniej wyjdzie

Opublikowano

Jakie części polecacie podajcie na morale.net max do 2000zł .

Opublikowano

Nie za dużo jak na niego pieniędzy? Może wystarczy mu na razie dysk który ma. MOBO wystarczy najtańsza. I tak nic na tym nie podkręci a szkoda hajsów.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Najsensowniej to grafikę wymienić. Procesor sam w sobie AŻ TAK BARDZO ZŁY to nie jest jednak na twoim miejscu priorytetowo zmieniłbym kartę, potem dołożył ramu 4gb tak by było 8 a na koniec mocniejszy procesor.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...