Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe Jak Na Metin2 Pl

avalith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Czy istnieją może pliki serwerowe, które są "czyste" tj. Tak jak na Metin2.pl. bez nowych NPC, z expem i dropem x1?? Byłbym wdzięczny za podanie linku, lub jakąś informację.

だから今。私は破壊を完了します。目的は1つです。すべての思考、それに集中した。彼のために受け入れの欠如。時間を超えています... 私は気にしないの評判

Opublikowano

A gdzie można ściągnąć pliki z 2008 lub 2009 roku? wiem jak na nich ustawić większy możliwy level....

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

A gdzie można ściągnąć pliki z 2008 lub 2009 roku? wiem jak na nich ustawić większy możliwy level....

twoja inteligencja sięga granic Większy możliwy level ustawia się w SFTP a Plików z Pla nikt nie wyciągnął bo nikt nie chce żeby GF dojebało kare 2 mln złotych słyszałeś pewnie o cliencie a nie o plikach najpierw postaw chociarz na plikach od raina serwer potew wypowiadaj się w dziale Tworzenie Serwerów Prywatnych

prubuj na plikach SuicideRLZ ale nie radze początkującym odpadniesz na konfiguracji oraz na koncie do navicata bo obstawiam że masz 9-13 lat dotego nie załapał byś jak usunąć opuźnienia Itd.

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

A te szwaby je mają... I robią na nich servery, CsYt2 ma te pliki, bo na nich idzie ustawić 120 level...

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

twoja inteligencja sięga granic Większy możliwy level ustawia się w SFTP a Plików z Pla nikt nie wyciągnął bo nikt nie chce żeby GF dojebało kare 2 mln złotych słyszałeś pewnie o cliencie a nie o plikach najpierw postaw chociarz na plikach od raina serwer potew wypowiadaj się w dziale Tworzenie Serwerów Prywatnych

prubuj na plikach SuicideRLZ ale nie radze początkującym odpadniesz na konfiguracji oraz na koncie do navicata bo obstawiam że masz 9-13 lat dotego nie załapał byś jak usunąć opuźnienia Itd.

Ja mam niecałe 12 lat a postawiłem wszystko lagi usunąłem i wywaliłem 4fun(tego questa usunąłem).

spam.gif_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...