Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeglądarka Internetowa.

PressButton

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zauważyłem że Internet Explorer na Win7 cały czas się tnie lub wywala error.

Obecnie używam Google Chrome i wszystko ok.

Lecz nie wiem czy to dobra przeglądarka...

Ponieważ nie jestem pewien czy niema luk ...

Szukam dobrej przeglądarki szybkiej i która nie ma errorów jak Internet Explorer .

Propozycje proszę pisać w temacie :)

Pozdrawiam.

1290020186-U148832.jpg

Opublikowano

Ja polecam opera 10.51 ( podobna do google chrome, szybkość podobna, a wygoda lepsza)

Edit:

Usuńcie naliczanie tu postów - moja liczba postów już mnie przeraża

Opublikowano

Ja polecam opera 10.51 ( podobna do google chrome, szybkość podobna, a wygoda lepsza)

Edit:

Usuńcie naliczanie tu postów - moja liczba postów już mnie przeraża

opera jest dobra jeśli chcesz virusy.

Ja polecam osobiście : Mozille.

.

Opublikowano

Osobiście polecam Google Chrome. Miałem Mozillę, ale szybkość Chrome i Firefoxa jest nieporównywalna (oczywiście na korzyść produktu Google :)). Error mi się jeszcze nigdy nie wyskoczył odkąd mam tą przeglądarkę (czyli od 1,5 roku ;)), więc nieźle co? :D

03b33a167ce86b00.gif

Nick na Steam i w Black Ops: KaczorDonald

Opublikowano

Ja używałem IE, Firefox, Safari, Chrome i Opera

IE- słaby

Fifrefox- monotonny i po dodatkach muli jak muł, u mnie sie wieszał częsciej niz opera.

chrome - to nie jest dla mnie i nie wiem czy tam są gesty myszy, klawiaturu i sterowanie głosem ( w operze mi to bardzo pomaga)

safari- nie ma zapisywania ostatniej sesji

opera- ładny wygląd od początku ( nie trzeba idstalować bzdurnych dodatków) nie muli tak jak firefox, opera unite, szybkie wybieranie ładniejsze niż w FF po dodatkach, Menu z aero wygląda prze pięknie, menu sprytnie schowane na literce O na czerwonym kwadraciku, gesty myszy i klawiatury, sterowanie głosem.

Opublikowano

90% osób które wypowiedziały się Firefox więc zdecydowałem się .

Czy mógłby ktoś podać linka do downloadu?.

Pozdro

http://www.instalki.pl/programy/download/Mac_OS_X/przegladarki_www/Mozilla_Firefox.html

Skan :

Nie ma Bo to Instalki.pl :x

Opublikowano

opera jest dobra jeśli chcesz virusy.

Ja polecam osobiście : Mozille.

Ty sam jesteś wirus, opera ma najmniej dziur a po za tym dział zajmujący sie nowinkami nie zajmuje się ściąganiem pomysłów z innych firm tylko sam je wymyśla, nie tak jak FireFox.

76561198001815076.png
Opublikowano

Miałem Firefoxa przez długi czas... Jednak jakiś czas temu zaczął mi się psuć w Firefoxie Youtube (dziwne errory itp.). Tak więc przerzuciłem się na Chrome'a I jest bardzo mile zaskoczony! Tak jak ktoś wspomniał, Chrome rżnie w dupę Firefoxa jeśli chodzi o szybkość działania i ładowania stron... Zdecydowanie Chrome!

9989.jpg

"Głupców nie sieją, sami się rodzą"

Opublikowano

opera

ja używaam opery i nie mam z nią problemu

jest bardzo dobra i szybka nie zacina się i wogóle git

google chrome też jest obre ale opera lepsza jak dla mnie :)

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Chrome jest najlepszy.

W google są tacy pewni że nie ma luk, że postanowili zapłacić grubą kasę za to, że ktoś odnajdzie luki...

więc polecam google chrome'a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...