Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod z dogry - Gdzie wpisać?

DavExLouisE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniłem punkty z d***y na 5000 funds i otrzymałem kod, który nie wiem gdzie wpisać. W polu 'kodu bonusowy' nie działa, w sklepie nie mam z żadnej metodzie płatności do wyboru do 5000 F jedynie 7000 a w przysłanym przez nich sms'ie strona www.d***y.pl/intrukcja nie działa (błąd 404). Proszę o pomoc.

Opublikowano

klikasz w sklep>kup play4free funds>w wybierz sposób płatności dajesz Ukash>kup funds za 12,99zł>akceptujesz 1 rzecz i dajesz zapłać teraz

W polu "Voucher number" wpisujesz otrzymany kod, a w polach "Voucher value (always specify decimals in second field)" 13 i 00. Jeśli Ci to nie wejdzie, to pis do supportu, bo wiem że czasem trzeba było pisać inne wartości i do tego była potrzebna instrukcja odbioru z ich strony.
Ja dla tylu punktów teraz mam taką instrukcję, kiedyś jak odbierałem za 1 razem musiałem wpisać 13 i 00. Sprawdź 2 wartości, a jak nie wejdzie, spróbuj jeszcze raz wejśc na instrukcje lub pisz do supportu

Przejdź na stronę: http://d***y.pl/battlefield-play4free/
    Kliknij 'zagraj' i zaloguj się w grze
    Znajdź 'więcej funds'
    Wybierz sposób płatności UKASH
    Znajdź  5000F i płatność o wartości 12,99 zł (dla Ciebie pewnie jest to 7000)
    Kliknij 'kup funds'
    W następnym kroku potwierdź metodę płatności UKASH, klikając 'dalej'
    Zaakceptuj warunki i kliknij 'złóż zamówienie'
    W otwartym oknie wprowadź otrzymany kod vouchera oraz do dwóch pól odpowiednio wartości: 3 i 41
    Kliknij 'Continue'

0md2yZl.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...