Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na Herkulesa z Kappy

cabanek1220

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie "Rób kappy aż będziesz miał full" ?

Już było tyle tematów z bugowaniem wrót (havo/herki) i żodyn nie działa. ŻODYN!

To poprostu zależy od twojego szczęścia :)

Opublikowano

Pewnie "Rób kappy aż będziesz miał full" ?

Już było tyle tematów z bugowaniem wrót (havo/herki) i żodyn nie działa. ŻODYN!

To poprostu zależy od twojego szczęścia :)

Ja uważam, że skoro nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a jak wiadomo bugi i sposoby w tej grze były i bedą, więc po co takie głupie gadki ? czasem lepiej ugryść się w jezyk . . . 

Opublikowano

ale sprawdzaliscie ten sposob od tego kolesia czy nie ?

ja ogolnie nie sprawdzałem od tego kolesia bo gosciu zaprasza na priv a tam wysyła link do allegro takze cos mu sie w glowce pomieszalo pomylil forum z targowiskiem, ale mniejsza o to chodzilo mi o to ze jak ktos nie wie to niech nie mowi ja osobiscie mam sposob na lf4 z kappy ktory jest prosty chodzi tylko o zakonczenie wrot takze nie mowmy ze nagroda jest losowa ;)

Opublikowano

Chyba nie myślałes ze podam buga osobom nie zaufanym , mogę się podzielić np. Bug za bug , w innym wypadku nie ma nic za darmo

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Ja uważam, że skoro nie wiesz to sie nie wypowiadaj, a jak wiadomo bugi i sposoby w tej grze były i bedą, więc po co takie głupie gadki ? czasem lepiej ugryść się w jezyk . . . 

Wiem i się wypowiadam więc zamknij ryj i nie pisz takich postów więcej. Zawsze znajdzie się wymądrzały i będzie udawał że wszystko wie lepiej.

Chyba nie myślałes ze podam buga osobom nie zaufanym , mogę się podzielić np. Bug za bug , w innym wypadku nie ma nic za darmo

Zamiana będzie polegała na tym że ja ci podam buga a ty mi powiesz coś bez sensu albo nie odpiszesz i co wtedy? Jak chcesz się zamienić z osobą nie zaufaną? On może cię ojebać albo on ciebie :) Poda ci byle jakiś bug który nawet nie jest bugiem a ty uwierzysz i podasz mu tego buga? Ja nwm po co zakładać takie tematy. Przez takie tematy jak ten ktoś potem leci z tym do BP i po sprawie. Lepiej takie coś zostawić dla siebie i dzielić się ze znajomymi a nie osobami z internetu których nie znamy.

Jak jest na allegro to osób których takich bugów poszukują nic trudnego wejść i zobaczyć. Mogłeś odrazu napisać że na allegro jest bug na herka w kappie albo wcale się nie odzywać

Opublikowano

Wiem i się wypowiadam więc zamknij ryj i nie pisz takich postów więcej. Zawsze znajdzie się wymądrzały i będzie udawał że wszystko wie lepiej.

ryj to masz sam frejerze synu pedofila i ofiaro gwałtu, stary ci do geby dzis nie dał ? idiota sie udziela, sam uzywam sposobu na lf4 i herca z kappy o skutecznosci 100% jak narazie a ty cioto bedziesz mi tu najezdzał idz wyliz jajca staremu to bedzie ci lzej 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmrhazelek jak nie wiesz to się nie udzielaj, ale ktoś Ci to już chyba pisał nie ma bugów na te zajebane kappy uwierzcie znam typka co kupował ten niby "sposób" i gówno dostał z kappy za każdym razem. Więc radze nie ufać takim idiotą jak powyżej bo te wszystkie bugi za kase nie istnieją, i tylką naciągają was na dodatkowe koszta. Dziękuje.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmrhazelek jak nie wiesz to się nie udzielaj, ale ktoś Ci to już chyba pisał nie ma bugów na te zajebane kappy uwierzcie znam typka co kupował ten niby "sposób" i gówno dostał z kappy za każdym razem. Więc radze nie ufać takim idiotą jak powyżej bo te wszystkie bugi za kase nie istnieją, i tylką naciągają was na dodatkowe koszta. Dziękuje.

zgadza sie, tylko widzisz tego nigdzie nie kupiłem tylko sam to znalazlem, i np. dzisiejszy bilans 7 kapp: 3lf4, 3 herci i booster, i robiac 3 lf4 nasuneło mi sie to zeby odwrotnie pyknac i taki bilans to trudno tu mowic o takim szczesciu 

Opublikowano

jezeli macie duzo uri albo energii na skladanie kapp i chcecie skompletowac herce to wsumie oplaca sie kupic taki sposob bo on dziala :) 

owiele szybciej wam pojdzie niz normalnie heh moj kolega zeby full herki miec zrobil ponad 50 kapp troszke sie nameczyl 

Opublikowano

ryj to masz sam frejerze synu pedofila i ofiaro gwałtu, stary ci do geby dzis nie dał ? idiota sie udziela, sam uzywam sposobu na lf4 i herca z kappy o skutecznosci 100% jak narazie a ty cioto bedziesz mi tu najezdzał idz wyliz jajca staremu to bedzie ci lzej 

"syn pedofila", "ofiara gwałtu", "stary ci do geby nie dał" "idz wyliz jajca staremu to bedzie ci lzej" - te słowa świadczą o tym że tylko jedno ci po głowie chodzi i każdy wie co.

A co do tego bugu to i tak albo go naprawią bo podasz go złej osobie która pójdzie do BP i wiadomo co zrobi, ale radziłbym ci zostawić ten bug dla siebie.

Opublikowano

"syn pedofila", "ofiara gwałtu", "stary ci do geby nie dał" "idz wyliz jajca staremu to bedzie ci lzej" - te słowa świadczą o tym że tylko jedno ci po głowie chodzi i każdy wie co.

A co do tego bugu to i tak albo go naprawią bo podasz go złej osobie która pójdzie do BP i wiadomo co zrobi, ale radziłbym ci zostawić ten bug dla siebie.

no jak on ma full herce to po co mu ten bug :D 

nwm mi rece do tych kapp opadaja :D jak robie u siebie to herce mi leca , a jak robie kolegom kappy to im lf-4 leca patola heh

Opublikowano

Albo wstawiasz dla wszystkich, albo wcale. Ponadto te sposoby nie działają. Nagroda jest dawana losowo, wszystko jest zależne od szczęścia.

Temat zbędny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...