Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy przy zakupie konsoli Xbox One dostanę Golda?

ArTmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć zamierzam kupić po świętach Xboxa One z GTA V i FIFA 15. Czy przy zakupie konsoli dostaję na jakiś czas xbox live czy muszę sam osobno dokupić? Jeżeli tak to gdzie najtaniej ( zaufane strony Przelewem/PSC ). I czy są jakieś darmowe kody na xbox live?

Opublikowano

Xbox Live jest darmową usługą, wystarczy się zarejestrować i korzystać. To Xbox Live Gold jest płatny, kosztuje około 150 zł, umożliwia grę multiplayer, podczas jego trwania otrzymujesz darmowe gry, synchronizację save'wów w sieci, ekskluzywne promocje itd.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Czasem z fifą się nie dostaje kodu na 48h?

Czasem tak, ale to można nazwać wersją demo, ponieważ 48h to takie coś, aby zobaczyć czy będzie ci się podobać.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Po co komu gold na 48h? Uważasz że 2 dni nacieszysz się grą Multiplayer?

Nie jestem dystrybutorem gier EA, więc to pytanie nie do mnie.

Opublikowano

Nie jestem dystrybutorem gier EA, więc to pytanie nie do mnie.

Napisales wiec pytanie bylo i jest do Ciebie. Napisalem "uważasz" tak wiec pytanie jest do Ciebie. W 2 dni nic nie zdziałasz z kolegami, jesli chciałbys grac codziennie z nimi to musisz sie niestety zaopatrzyć w miesięczna subskrybcje gold! ;)
Opublikowano

Ok dzięki wam. A jeżeli kupowałbym zestaw xboxa one z FIFĄ 15 i Forzą to dostanę je w wersji pudełkowej czy elektronicznej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...