Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przywrócenie system windows 8.1 do 8

femi77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziędobry. Ostatnio wpadłem w pułapkę jaką była aktualizacja oprogramowania windows 8 do wersji 8.1. Czy da się to jakoś usunąc czy cofnąć. Z powodu tej aktualizacji ma problem z płynnością w większości gier od Terrari aż po LoL'a Sam komputer uruchamia się też znacznie woniej. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Co ma system do płynności :P

Bredzisz. Zgaduje że miałeś kilka set aktualizacji i zwalasz winę na tą jedną

Zgaduje że problemem są aktualizacje IE

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

Pewnie masz problem teraz ze sterownikami. Na Widnows 8.1 wszystko powinno Ci tak samo chodzic co na 8.

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano

Pewnie coś się spieprzyło podczas aktualizacji lub musisz pobrać pozostałą ich część. Pewnie nawet jakbyś przywrócił to działałby słabo. Proponowałbym zainstalować czysty 8.1 od razu ze wszystkimi aktualizacjami i od razu wyłączyć Windows Update, nie będziesz miał problemów.

Opublikowano

nie każdy ma czysty W8.1 niektóry maja jako aktualizację ze sklepu Microsoft więc opcja czystego odpada bo serial nie będzie pasował , no chyba ze sobie dokupi nowy do 8.1

zwykle to wina nie samego systemu ze system źle działa ale jak napisano aktualizacji a czasem samego użytkownika który myśląc że podnosi sprawność systemu bezmyślnie instaluje najnowsze sterowniki co znajdzie zamiast pozostawić tego typu aktualizacje najpierw systemowi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Michoł3 0rzed aktualizacją wszystko smigalo a teraz nawet morrowind ( najstarsza gra jaką mam) mi ścina ran na kilkanaście sekund o lol'u juz nie mówiąc

Nawet gdy przesuwamy foldery na pulpicie animacja jest niepłynna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...