Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Konto League of Legends Gold IV EUNE [UNIKATOWE SKINY, DUŻO IKONEK]

TrakerPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@ref

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Jak zbanami na koncie, ogarnięty nick i ile RP?

dziesienc punktuw ostrzyszen za dwa posty dla jaj pozdrawiam adminuw

Opublikowano

Rp na koncie 1500, Nick ogarnięty bez PL, x, liczb, imion polskich i innych polskich wyrazów. Na konto miałem tylko bana na 1 dzień ponieważ internet odmówił posłuszeństwa.

Ps. Aktualnie nie moge zamieścić screenów ponieważ nie mogę wejść na lola (błąd logowania)

1361565342-U334301.png

By Maxiu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@refreshh

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

@update (Sorry, że wcześniej niż 24h, ale jutro mnie nie ma)

Chce za konto 30zł, oczywiście najlepiej w psc 

1361565342-U334301.png

By Maxiu

Opublikowano

Co za ch** znowu oszust

http://iv.pl/images/93203736092506874075.png

http://iv.pl/images/45258196134789371664.png

Prosze o bana dla tego następnego ścierwa nie otrzymałem działającego loginu i hasła do lola , ani e-maila do poczty brak kontaktu z tym czymś. Przejął kod na 30 zł i się zmył

Miałem to samo.

Na szczęscie nie dałem się zrobić w c***a gdy napisał że nie chce robić transkacji przy global moderatorze :)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Dajcie spokój 2 dzień 2 raz przejebałem hajs komu tu w ogóle można ufać? Pousuwał wiadomości z pw siedzi zadowolony administracja nie reaguje.

2wg4nlj.png

Opublikowano

Dajcie spokój 2 dzień 2 raz przejebałem hajs komu tu w ogóle można ufać? Pousuwał wiadomości z pw siedzi zadowolony administracja nie reaguje.

Też tak miałem jakoś miesiąć temu 30 zł PSC  dałem kolesiowi dał passy itp, po 2 tygodniach zmiana pasów i bye bye konto, j**** takie ścierwa, a administracja takie chwasty powinna wyrywać. Pomimo to mam dowody i gdzie tu k***a sprawiedliwość.

Zbieram minusy !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...