Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer bez nazwy - Wszystko darmowe :D

Teeesik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

882381418912759733378.png

Wiem, że publikacja nie przekonuje, ale zachęcam do wejscia ;).

Co tu dużo mówić..

Chciałem Was serdecznie zaprosić na mój serwer TS3, serwer aktualnie posiada 200 slotów, ale zawsze jest możliwość powiększenia ów liczby.

Serwer stoi na profesionalnej maszynie oraz nad jej bezpieczeństwem czuwają specjaliści.

Serwer jest profesionalnie zabezpieczony przed atakami typu DDOS (Z resztą co zostało udowodnione gdy grupa administratorów (Min. Lucyferek, Hax1or - Dorosłe dzieci) z pewnego ts'a próbowała atakować mi TS'a. Wywalali tylko i wyłącznie sobie internety :D)

Na teamspeak'u wszystko jest darmowe. No i oczywiście standard:

- Niskie pingi,

- stabilne rozmowy

- Mnóstwo najróżniejszych rang

- Itp. :)

Aktualnie jestem jedynym administratorem i myślę, że przed dłuższy czas tak zostanie. Zapraszam serdecznie :).

--- Już dziś, kanał V.I.P od PIĘCIU osób :)! ---

By połączyć się z serwerem wystarczy połączyć się za pomocą tego adresu:

188.165.19.121:7777

Może i to nie profesionalna reklama ale myślę, że zachęci Was do wejścia i skorzystania ze standardu użytkowania.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Opublikowano

@ref,

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...