Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po reloadzie wyłącza mi się serwer.

Riuck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wgrywałeś jakieś pluginy ostatnio?

Co z tego że wgrałem jakiś plugin ostatnio? Na serwerze hamachi jak coś robię i daję /reload nie wyrzuca mi serwera, a gdy robię /reload u kolegi serwer się wyłącza. Na serwerze kolegi jest tak cały czas.
Opublikowano

Spróbuj najpierw wejść do folderu /plugins i usunąć (lub skopiować)  wszystko i odpalić serwer . Jeśli to nic nie da to skopiuj mapy i pluginy i zrób serwer od nowa

Opublikowano

Wystarczy wpisać komendę /stop i wtedy już sam automatycznie powinien ci się włączyć ... A jeśli wgrywasz pluginy to polecam do wgrywania plugin PlugMan

Nie chodzi mi o komendę /stop, chcę dowiedzieć się dlaczego serwer wyłącza mi się gdy wpiszę /reload....
Opublikowano

ja jestem zdania, że należy najpierw zatrzymać całkiem serwer, pozmieniać co chcesz i potem włączyć. Nic wtedy się nie może stać. Chyba, że ktoś pomyli się w konfiguracji

Opublikowano

ja jestem zdania, że należy najpierw zatrzymać całkiem serwer, pozmieniać co chcesz i potem włączyć. Nic wtedy się nie może stać. Chyba, że ktoś pomyli się w konfiguracji

No dobrze dobrze... To twoje zdanie, z niektórymi pluginami też tak robię, ale czasem chcę zrobić /reload a nie wyłączać i włączać serwer....
Opublikowano

Musiałbyś podać logi serwera. Prawdopodobnie jest to spowodowane jakimś pluginem, albo słabym komputerem.

Marcin2000Xpl

Opublikowano

Musiałbyś podać logi serwera. Prawdopodobnie jest to spowodowane jakimś pluginem, albo słabym komputerem.

A nie ma na to jakiegoś pluginu?

Czy może być to spowodowane od AutoSaveWorld lub zrytego Bukkitu?

Opublikowano

Na to, aby się serwer nie wyłączał?

Na to żeby komendą dać reload pojedynczego pluginu a nie wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...