Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będę miał FPS?

kapej12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No kolejny, czas zacytować siebie :v

Ty się nie pytaj ile wyciągnie tylko pobierz mc z optifinem i sprawdź na najniższych i na najwyższych. Widząc takie pytanie to tylko ja się zastanawiam, co Ci dopiszą. Np, pytałem się na innym portalu ile na moim sprzęcie, powiedzieli 60fps max, mhm 100% prawdy, na luzie to ja mam 300fpsów. na średnim dystansie. Chcesz to się pytaj dalej, tylko, że 95% odpowiedzi będą błędne i nie trafne.
Opublikowano

100 - 400

Zalezy od ustawien i ile ramu przypiszesz.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Myślę, że bez lagów to gdzieś tak około 100 - 135 - 150 FPS, również zależy od ustawień serwerowych oraz jak mówili koledzy wyżej zależy, ile przypiszesz Ramu dla serwera. 

Opublikowano

Nie da się dokładnie określić ile będziesz miał fps'ów na tym sprzęcie, zainstaluj optifine, odpowiednio go ustaw (jest wiele poradników na yt). Myślę, że ten sprzęt wygeneruj min. 60 kl/s ale pytanie po co ci więcej jak i tak ich nie zobaczysz ? (zakładając, że masz monitor 60Hz).

i5 4460 | SPC Fera 3 | MSI H81M-P33 | Kingston HyperX Fury 8 GB | MSI GTX 750 Ti | WD Blue 1 TB | Corsair VS 450W | Zalman Z3

Roccat Savu | Roccat Taito King Size | CM Storm QuickFire Ultimate| HyperX Cloud I | Blue Yeti

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

resumując oraz uśredniając :

na singlu 150-450

Online 65-200 

Są to oczywiście wartości, które mogą się zmienić przez rózne czynnini takie jak to na jakim serwerze grasz czy to jaką ilość modów masz powgrywane :)

2utq9g5.png b6u4qg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...