Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czołg prem, jaki wybrać?

Danio1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema zbliżają się święta a co za tym idzie zniżki na czołgi premium, chciałbym więć abyście pomogli mi wybrać czołg (głownie chodzi o zarabianie kredytów) mam na dzień dzisiejszy 1500 golda. Myślałem żeby zakupić T14 + T25 jeżeli bedzie zniżka 50% na te oto bryki. Jak wy sądzicie??

Opublikowano

Siema zbliżają się święta a co za tym idzie zniżki na czołgi premium, chciałbym więć abyście pomogli mi wybrać czołg (głownie chodzi o zarabianie kredytów) mam na dzień dzisiejszy 1500 golda. Myślałem żeby zakupić T14 + T25 jeżeli bedzie zniżka 50% na te oto bryki. Jak wy sądzicie??

Lepiej by było wziąć T-25 + Churchill III. 

Opublikowano

Churchill III będzie najlepszym wyborem, mam ten czołg i świetnie się nim gra ALE TYLKO PO WYMAKSOWANIU ZAŁOGI I SPRZĘTU. Przed tym to tragiczny, niegrywalny czołg (@kYRA. potwierdzi).

2 może być T-25, lecz losowania na 7t i zbyt wiele wtedy nie zrobisz...

Opublikowano

Ja mam Churchilla III i jest wyborny. Na promocji na twoim miejscu od razu bym zakupił bez namysłu. Jak wiesz gdzie strzelać tym działkiem, w które miejsca, weakspoty to zabijasz ze swoją szybkostrzelnością. Teraz coraz częściej tym czołgiem mnie wywala na 5 tiery i jak zrobię dobrą gierkę (obrażenia i jakieś kille) to nawet wpadnie mi z naprawą i uzupełnieniem amunicji z 20-25k hajsu bez zbędnych premium czy nawet współczynnikiem 2x. Czołg całkiem przyjemny nawet na 6 tierach, jeśli grasz z mózgiem a nie jak połowa graczy w wocie. Jeszcze do tego zrób jakieś M4, Kv-1 czy inny 5 tier i co grę jesteś +5-15k. :P

Opublikowano

Jeśli chodzi o kredyty to bodajże III tier Locust :) 

Najlepiej mi się nim zarabia. Przejeżdziesz po mapce jako scout i 20k wyciągniesz. 

Polecam. 

Opublikowano

Shaw - chyba na premce na APkach xD Ja tym strzelałem goldem i to równooooo.... T-25+S35 do zabawy (tylko licz się z tym, że jak wywali na V to musisz mieć 30 goldów :D). Juri - T-25 nawet na VII daje rade. Po prostu jak się nim ktoś nauczy grać to już nie gra tak jak się nauczył tylko jedzie i robi dmg ;) Przynajmniej u mnie to tak jest... Czasem nie ma problemu żeby mieć najlepszy exp na VII :) A jeżeli chcesz 2x V to Skoda (T-25) i churchill 3 ;P Czinukła odradzam - mam i nie gra się nim dobrze. Czołg do używania działa w kampie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...