Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lol a Rosja XD

isoril

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dużo, cena rubla jest tak niska że przy większych zakupach wręcz opłacało się przenieść na Rosję (szczególnie jak miało się jeszcze darmowy transfer) obkupić w RPki i wrócić. 

Opublikowano

A jak teraz sie obkupie to bedzie sie dalo wrocic? zeby kupic skrzynie na eune?

tak

Opublikowano

Ale na rosji nie ma paypala, juz sie nie obkupie :c

jak nie ma jak jest?

przedwczoraj kupowałem tam rpki przez pp ;)

"When a mirror speaks, the reflection lies"

seth_rollins_signature_by_itsjackson-d6c

Opublikowano

Wątpię, że to ma jakiś związek z tym coś się dzieje na świecie. Co ma polityka do gry?

Zastanów się, zanim wypowiesz cokolwiek w temacie o którym nie masz pojęcia ;)

Opublikowano

Zastanów się, zanim wypowiesz cokolwiek w temacie o którym nie masz pojęcia ;)

Tylko zadałem pytanie na temat, bo nie byłem pewien. Zdanie twierdzące kończy się kropką.

Tak czy inaczej, dzięki za odpowiedzi.

@r3k7 Już to wywnioskowałem po poprzednich postach :P chyba źle mnie zrozumiałeś.

Opublikowano

praktycznie dwa skiny w cennie jednego masz na Rosji dlatego nie można się przenieść tak czy siak riot na tym straci bo dużo osób się przeniosło

to samo mogę sobie kupić konto na Rosji i gifty kupować.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Ktoś wie, czy można się już przenosić z Rosji na EUNE? Przeniosłem się na Rosję 2 miesiące temu i teraz mam pieniądze, aby wrócić, no ale cóż.

736181470940422997756.png

Opublikowano

Tylko zadałem pytanie na temat, bo nie byłem pewien. Zdanie twierdzące kończy się kropką. 

Tak czy inaczej, dzięki za odpowiedzi.

ANY art a nie all, do c***a

jeśli załóżmy 1 rubel jest warty 1 zł, a w rosji 840rp kosztuje 20 rubli, to jest normalna sytuacja, bo 20 rubli = 20zł. jeśli kurs rubla spadnie i 10 rubli jest warte 1zł, to 840 w rosji kosztuje 20 rubli czyli 2zł. już rozumiesz?

Opublikowano

ANY art a nie all, do c***a

jeśli załóżmy 1 rubel jest warty 1 zł, a w rosji 840rp kosztuje 20 rubli, to jest normalna sytuacja, bo 20 rubli = 20zł. jeśli kurs rubla spadnie i 10 rubli jest warte 1zł, to 840 w rosji kosztuje 20 rubli czyli 2zł. już rozumiesz?

A ile zl teraz kosztuje rubel? xD

Opublikowano

A ile zl teraz kosztuje rubel? xD

nie wiem nie orientuję się, gdyby nie forum i jeden kumpel nie wiedziałbym o żadnym spadku kursa rubla 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...