Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra ktoś w to jeszcze?

NyanMichal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra ktoś w to jeszcze ? Warto zaczynać od 0 ? Co opłaca się kupić na ten czas za pln (w tym sklepie) ?

GRAM NA PANDORZE <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj, widziałem kilku Polaków, ale nie mogę znaleźć gildii jeśli jesteś graczem starej daty jak ja 2k8 albo podobnie to kurcze teraz 130lvl masz jak się sprężysz w 2 dni, ciężko jest nabić range z DK Sq. bo nikt praktycznie nie chodzi dopiero chodzą ludzi na 100-149 lvl. Ogólnie mega pozmieniali. Moim zdaniem się opłaca lecz do Action 8 ta gra była mega świetna. Teraz jest po prostu dobra.

Pozdrawiam. 

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

Witaj, widziałem kilku Polaków, ale nie mogę znaleźć gildii jeśli jesteś graczem starej daty jak ja 2k8 albo podobnie to kurcze teraz 130lvl masz jak się sprężysz w 2 dni, ciężko jest nabić range z DK Sq. bo nikt praktycznie nie chodzi dopiero chodzą ludzi na 100-149 lvl. Ogólnie mega pozmieniali. Moim zdaniem się opłaca lecz do Action 8 ta gra była mega świetna. Teraz jest po prostu dobra.

Pozdrawiam. 

na dk opłąca sie dopiero iść na takim lvl jak ja miałem czyli 170+ bo inaczej nie ma sensu, i jak sie wbija 170+ pkt na dk lecą podwójnie :)

Opublikowano

@up 

Ale Trans up wymaga rangi a raczej nie każdemu chce się czekać do 170+ lepiej nabić na 145-149.

''... i - to jedyne co widzę'' pomogłem? daj minusa!

Opublikowano

@up 

Ale Trans up wymaga rangi a raczej nie każdemu chce się czekać do 170+ lepiej nabić na 145-149.

nie wymaga rangi, to że jest napisane, że potrzeba nie znaczy, że jest wymagana, dawno już to znieśli na prośbę graczy :)

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...