Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na refy!

Ziomek*17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbijamy konto 15 lvl robimy refy next wysyłamy gifty za rp z refow po czym zostawiam 2,3k rp żeby przenieść konto od giftow na inny serwer i tyle ślad po refach znika

Sry na fonie proszę zostawić 1 wątek

//

Opublikowano

To super bo mi coś się popsuło i jak odebrali mi strony na runy z 20 to 8 się zostało i nie moge teraz w ogóle kupić bo pisze że mam maksymalną ilość stron na runy przy 8 stronach -.-

Opublikowano

Ta a w historii wcale nie zostaje komu wysyłałeś gifta :) Nie kombinuj chłopcze bo to nic nie da, za oszustwa powinna być kara. Brawo dla RIOT, że nareszcie się za to zabrał :) Jeszcze przydałyby się permy na maca za skrypty.

Opublikowano

Ta a w historii wcale nie zostaje komu wysyłałeś gifta :) Nie kombinuj chłopcze bo to nic nie da, za oszustwa powinna być kara. Brawo dla RIOT, że nareszcie się za to zabrał :) Jeszcze przydałyby się permy na maca za skrypty.

To nie jest głupie bo kolega dostał bana na głowne konto za reflinki jak mial 100 to zaczał robić na innym, zrobił około 400 i sobie przesyła żadnego bana żadnego zabierania nic

Opublikowano

Wbijamy konto 15 lvl robimy refy next wysyłamy gifty za rp z refow po czym zostawiam 2,3k rp żeby przenieść konto od giftow na inny serwer i tyle ślad po refach znika

Sry na fonie proszę zostawić 1 wątek

Ale wtedy tracimy 4 skiny z skrzynek :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...