Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuję dużej ekipy] Teeesik

Teeesik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Podczas pisania tego postu dwa razy wyłączył mi się laptop i jestem strasznie zdenerwowany, także nie będę się za bardzo rozpisywać. Posiadam serwer 200 slotów na licencji ATHP, aktualnie tylko tyle slotów ze względu na to, że nigdy nie miałem potrzeby ustawiania większej ilości. Prostując sprawę, mam dość błąkania się po sieciach serwerów 1.6 i ciągłego robienia ze mnie idioty. Postanowiłem wyprzeć powyższe zachowania i zrobić coś własnego, autorskiego i oryginalnego, czyli własny, publiczny serwer teamspeak3, serwer stoi na serwerze dedykowanym jest zabezpieczony przed jk. atakami typu DDos, także standard użytkowania będzie zwyższony. Jw. poszukuję w/w osób:

- Użytkowników: Czyli osób, które będą tworzyć najważniejszą sferę serwera, kogoś, bez kogo ten serwer nie powstanie.

- Ekip: Chodzi tutaj pewnego rodzaju grupki osób, tzn. klany/grupy z różnych gier. Wszyscy mile widziani.

- Grafików: Osób, które mają talent wt. temacie, takowe osoby miałyby za zadanie wykonywać pewne, malutkie zlecenia.

- Administratorów: "Ochroniarzy tego świata", czyli kogoś, kto będzie dopatrywać swoim czujnym okiem porządku na serwerze.

- sponsorów: Ludzi, którzy dobrowolnie będą przeznaczać na serwer drobne sumy pieniędzy.

- VIP'ów: Czyli wyższej elity. Takowe osoby będą miały swoją strefę na serwerze, przez co rozumiem kanał z nieograniczonymi możliwościami, możliwość utworzenia własnej uniwersalnej rangi, i wiele więcej. Na taką usługę wymagane jest tylko 10-sięć osób *.

- Krytyków: Mniejszości, która będzie dopatrywać czegoś, co może poprawić warunki użytkowania z serwera, czegoś, co może się nie podobać, lub czegoś, co można wprowadzić by było bardziej estetycznie i klimatycznie.

- Elity: Osób, które bez względu na wszystko będą starały się mnie wspierać w tym co robię i w tym co mam zamiar stworzyć ; ).

- Reklamerów: (Jaki ja jestem słowotwórczy :P. Czyli osób, które będą w stanie pomóc mi rozreklamować i sciągnąć społecznosc na serwer wzamian za pewne wynagrodzenie :).

Po IP serwera, więcej informacji itp. Proszę pisać na moje GG: 51441291 bądź e-mail: howareyou@1361622928-U485574.pngonet.pl

Czekam z niecierpliwością, z pozdrowieniami.

- Ten tylko wart nazwy człowieka, który ma pewne przekonania i potrafi je bez względu na skutki wyznawać czynem. - Józef Pilsudski.

- Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach to klęska. - Józef Pilsudski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...