Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elophant, i stara baza danych

Jamnik007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jest możliwość, do zajrzenia do starej bazy danych elophanta? Interesują mnie skiny jakie miałem jeszcze wczoraj, bo za reffy miałem +- 25k ip, a odebrano mi 50 skinów, gdzie większość kosztowała 975 RP. To jest zwyczajna kradzież i chce podliczyć straty, a obecny elophant pokazuje obecny stan skinów na moim koncie, a nie przeszły.

Opublikowano

A żebyś się k***a nie zdziwił j****y cebulaku. Jak nie miałeś zamiaru nic wnieść do tematu to wypierdalaj, bo tylko powietrze zużywasz. Nie masz pojęcia, co tak naprawdę Riot zrobił. Nie masz pojęcia o polskim prawie. Nie masz pojęcia o czymkolwiek. Jesteś cholernym dzieciakiem, który tylko pieprzy od rzeczy nie mając o czymkolwiek pojęcia.

Opublikowano

A żebyś się k***a nie zdziwił j****y cebulaku. Jak nie miałeś zamiaru nic wnieść do tematu to wypierdalaj, bo tylko powietrze zużywasz. Nie masz pojęcia, co tak naprawdę Riot zrobił. Nie masz pojęcia o polskim prawie. Nie masz pojęcia o czymkolwiek. Jesteś cholernym dzieciakiem, który tylko pieprzy od rzeczy nie mając o czymkolwiek pojęcia.

cebulaku?XDDDDD człowieku a raczej zwierzęciu czy ty rozumiesz, że te rp były nielegalne?XDDD

PS regulamin się kłania. Riot może nawet ci konto skasować za damski c**j a ty nic nie zrobisz

Opublikowano

ty polski psie zastanawiałem się dłuższą chwilę czy mam cię zwyzywać, bo jesteś polskim pojebem czy dać ci lekcje, ale jednak postanowiłem cię zwyzywać ty j****y dysmózgu, bo jesteś tego wart  <_<

kupujesz coś nielegalnie do tego łamiąc zasady TOU z góry ustalone przez Riot Games, które sam zaakceptowałeś podczas rejestracji w lolu, a teraz chcesz jeszcze im wmówić, że Cię okradli XDD ty j****y polski bałwanie

powinieneś im być wdzięczy, że jeszcze Ci bana nie wpierdolili za oszustwo tak jak zapowiadali

do spania psie

Opublikowano

Korzystając z którejkolwiek Własności, Użytkownik zgadza się przestrzegać wszystkie prawa, zasady i regulaminy, które mają zastosowanie. Ponadto Użytkownik zgadza się przestrzegać określonych reguł dotyczących użytkowania Własności („Kodeks Postępowania").

Riot Games zastrzega sobie również prawo do podejmowania wszelkich środków dyscyplinujących, w tym zakończenia i usuwania Konta, w celu ochrony integralności i ducha Własności, bez względu na to, czy konkretne zachowanie zostało uznane w Kodeksie Postępowania jako zabronione.

Myślę, że wystarczająco to powiększyłem. Przeczytaj sobie te zdania z 10 razy i dojdź do wniosku jak bardzo jesteś w błędzie i jak bardzo powinieneś być wdzięczny Riot Games, że nie usunęli Ci jeszcze konta. Firma z siedzibą w Stanach Zjednoczonych ma głęboko gdzieś prawo jakiejś tam Polski. Ty akceptujesz ICH zasady a nie oni Twoje.  Lepiej pogódź się ze sprawiedliwością, bo jak za daleko się wysuniesz to po prostu dostaniesz perma. Było takich przypadków już kilka, poczytaj sobie w necie.

Opublikowano

Tak poza tym, że akceptowałeś regulamin który złamałeś - a nawet parę regulaminów bo od Refów jest osobny...

To nie wiem czy wiesz ALE nawet kupując legalnie od nich RPki nie jesteś ich właścicielem, a jedynie "wynajmujesz" ich wirtualne cyferki  na ich serwerach bez jakiego kolwiek prawa własności (prawo własności pozostaje po stronie Riotu), gdzie zastrzegają sobie w dowolnym momencie zamknąć twoje konto / zamknąć serwery / zamknąć całego LoL'a i c**j ci do tego.

Przeczytaj regulamin chociaż raz, ciekawe rzeczy tam piszą. Wiem bo przeczytałem :)

Skończ gimbe najpierw a nie bagietami wojujesz. Na codzień jak idziesz do podbazy to pewnie JP JP JP na 100% co?

Opublikowano

To forum od jakiegoś czasu, to jedno wielkie spierdoleństwo. Ja zadałem konkretne pytanie, czy jest mozliwość przejrzenia starej bazy danych elophanta, nikt nie powiedział mi że nie ma, tylko pierdolicie głupoty jak banda cebulaków. To forum zchodzi na psy...

Opublikowano

To forum od jakiegoś czasu, to jedno wielkie spierdoleństwo. Ja zadałem konkretne pytanie, czy jest mozliwość przejrzenia starej bazy danych elophanta, nikt nie powiedział mi że nie ma, tylko pierdolicie głupoty jak banda cebulaków. To forum zchodzi na psy...

To odpowiem Ci, że nie ma takiej możliwości. Nie podliczysz sobie żadnych strat, bo żadnych strat nie poniosłeś. Jedynie Riot może sobie podliczyć ile im ukradłeś i zbanować wszystkie konta. Co do poziomu na forum to jeśli schodzi już "na psy" to przez takie osoby jak Ty. Najpierw sam się dowiedz jak się pisze "schodzi" i w których miejscach się stawia przecinki a potem pouczaj ludzi. Jamniku007

Opublikowano

[sarkazm mode = on] Ależ Panowie pomóżcie koledze! A nie tylko się śmiejecie, pomyślcie o policjantach na tych małych zimnych posterunkach im też się coś od życia należy i też chcieliby się pośmiać. Wyobraźcie sobie przychodzi taki cebulowy gimbazjusz na posterunek i wyskakuje z tekstem, że mu RITO ukradło skiny, które to on wcześniej ukradł. [sarkazm mode = off].

Nie nie sprawdzisz jakie miałeś skiny, elophant jak i inne strony korzystają z aktualnej bazy Riotu, a nie tworzą własne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...