Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Checking for new updater problem!

Rafinios123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam taki problem, że ściągnąłem ostatnio trzy emulatory: LastDay MMO, Doom MMO, StrongZ MMO i jak chce je uruchomić to wyświetla mi się "Checking for new updater" i żadna z tych gier nie chce się zaktualizować :( A z tego co wiem to LastDay MMO działa - wczoraj (16.12.2014) był do pobrania nowy patch. Wątpię, żeby w trzech emulatorach pod rząd wyświetlało się to samo... Potem np. po 10 próbie aktualizacji w Doom MMO wyświetlił się jeszcze "Error: There was a problem downloading new updater. Check that you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewall." Jak to sprawdzić? Macie jakieś pomysły co zrobić?

Opublikowano

Witam! Mam taki problem, że ściągnąłem ostatnio trzy emulatory: LastDay MMO, Doom MMO, StrongZ MMO i jak chce je uruchomić to wyświetla mi się "Checking for new updater" i żadna z tych gier nie chce się zaktualizować :( A z tego co wiem to LastDay MMO działa - wczoraj (16.12.2014) był do pobrania nowy patch. Wątpię, żeby w trzech emulatorach pod rząd wyświetlało się to samo... Potem np. po 10 próbie aktualizacji w Doom MMO wyświetlił się jeszcze "Error: There was a problem downloading new updater. Check that you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewall." Jak to sprawdzić? Macie jakieś pomysły co zrobić?

Dodaj emulatory do zapory systemu.Sprawdź spójność plików , jeżeli masz na steam.Albo pobierz jakiś vpn

­

Opublikowano

Ok, zobaczę tylko, że masz jakiś pomysł co mogło się stać, ze nie mogę pobierać aktualizcji skoro poprzednio wszystko działało?

Pobrałem i jak mam to teraz użyć, żebym mógł zaktualizować emulatory? 

Opublikowano

Ok, zobaczę tylko, że masz jakiś pomysł co mogło się stać, ze nie mogę pobierać aktualizcji skoro poprzednio wszystko działało?

Pobrałem i jak mam to teraz użyć, żebym mógł zaktualizować emulatory? 

Ten program nie aktualizuje emulatorów.Wystarczy wybrać opcje Connect to vpn.

Edit;Jak ten nie pomoże>>>

http://www.hotspotshield.com/

­

Opublikowano

A czemu instalując to miałoby mi to pomóc? Co to daje?

Spokojnie podłączysz się do sieci vpn.Nic Ci nie ukradnie ,nie zabierze.

­

Opublikowano

Tak, tyle, że jaki to ma związek z tym czy będzie mi emulator się potem updatetował czy też nie? Bo skoro mówisz, że tak powinienem zrobić to chyba wiesz dlaczego :)

Opublikowano

Tak, tyle, że jaki to ma związek z tym czy będzie mi emulator się potem updatetował czy też nie? Bo skoro mówisz, że tak powinienem zrobić to chyba wiesz dlaczego :)

Emulator będzie się uptedował.

­

Opublikowano

Emulatory? Tak, tylko nie wiem czy nie bedą działały kiedy np. wyjdzie patch i będę musiał zaktualizować grę...

Nie,chodziło mi o inne gry.Może usuń z zapory i dodaj.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...