Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wspólne nagrywanie na YouTube z dziewczyną. [INFO] [DYSKUSJA]

Szoluś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tutaj Łukasz - czyli szolek

Z dziewczyną myśleliśmy o nagrywaniu wspólnych materiałów na znanego już każdemu YouTuba.

W sumie, nie wiemy co jeszcze nagrywać - może jakieś vlogi, gry, raczej "pranków" to nie...

A teraz mam kilka pytań i chciałbym podyskutować z Wami, użytkownicy. 
1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie? 
2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? 
3. Kamerka to dobry pomysł? 
4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? 
5. Co o tym sądzisz?

Dzięki, cześć!

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie?  nie
2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania?  nie
3. Kamerka to dobry pomysł?  do czego niby ?
4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału?  nie
5. Co o tym sądzisz? skonczycie szybciej niz zaczeliscie

Opublikowano

Jeśli macie dobre zgranie to czemu nie, chętnie obejrzałbym jakieś vlogi na temat związków i wgl.

Z reszta bardzo ladna ta twoja dziewczyna i wgl gratuluje ze ja masz stary oby tak dalej lecisz tam robisz bachora pozdrow ja od wujka 

JACEK

?????

Opublikowano

Jeśli dziewczyna ładna, to widzowie sami przyjdą, jeśli oczywiście kamerka będzie.

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie? 

Oczywiście, lecz będą chwile, gdy nie będzie się wam chciało tego kontynuować. Jeżeli masz/macie silną wolę i wielką chęć na takie coś to czemu nie?
2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? 

Człowieku, człowieku. Nie. Nie zasugeruję. Nagrywaj to w czym dobrze się czujesz.
3. Kamerka to dobry pomysł?

Zależy czy dobrze się czujecie przy kamerce. Czy nie będziecie... sztywni? Skrępowani? Jeżeli nie to oczywiście, że dobry pomysł.

4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? 

Tak jak pisałem. Proszę o nagrywanie tego w czym dobrze się czujecie. 
5. Co o tym sądzisz?

Bardzo dobry pomysł. Na pewno przyciągnie więcej osób. Ja sam mam już jeden zasubskrybowany kanał w którym nagrywa para. W tamtym kanale używają kamerki tylko poza graniem. 

Znalazłeś nasz post. Brawo. Gratulujemy. 

Masz jakieś zażalenie? Napisałyśmy coś z czym Ty się nie zgadzasz? Wytknij nam to. Kulturalnie. Lubimy miłe i sensowne dyskusje. 

Pozdrawiamy:

Głębinowe Pszczoły

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie? 

Oczywiście, lecz będą chwile, gdy nie będzie się wam chciało tego kontynuować. Jeżeli masz/macie silną wolę i wielką chęć na takie coś to czemu nie?

2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? 

Człowieku, człowieku. Nie. Nie zasugeruję. Nagrywaj to w czym dobrze się czujesz.

3. Kamerka to dobry pomysł?

Zależy czy dobrze się czujecie przy kamerce. Czy nie będziecie... sztywni? Skrępowani? Jeżeli nie to oczywiście, że dobry pomysł.

4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? 

Tak jak pisałem. Proszę o nagrywanie tego w czym dobrze się czujecie. 

5. Co o tym sądzisz?

Bardzo dobry pomysł. Na pewno przyciągnie więcej osób. Ja sam mam już jeden zasubskrybowany kanał w którym nagrywa para. W tamtym kanale używają kamerki tylko poza graniem. 

Dziękuję że rozpisałeś się, a nie jak 'koledzy' wyżej. :)

Z tym nagrywaniem właśnie musimy pomyśleć, a kamerka do gier np. horrorów to fajnie nawet. :D 

Dzięki. 

Opublikowano

1.Nie. Prowadzenie kanału na Youtube powinno być dla ciebie przyjemnością i realizowaniem samego siebie a nie sposobem na nudę.Będzie to widać na filmikach, ich treści i jakości.

2.To czym się najlepiej nagrywa.

3.Poczytaj o tym dokładnie, popytaj ludzi, którzy się tym zajmują.

4.A co cie interesuje? Od razu mówię, że granie w jakieś gry "dla dwojga" mija się z celem, jeden odcinek tak, ale nie cały kanał.

5.Źle sądzę.Jeżeli ta twoja dziewczyna jest ładna, to 90% ludzi będzie oglądać wasz kanał tylko, żeby ją zobaczyć i czekać aż za przeproszeniem "pokaże więcej".

Opublikowano

A rozmawiałeś w ogóle z dziewczyną na ten temat?

Opublikowano

1. To przede wszystkim praca, którą musisz w to włożyć. Nie wszystko jest tak łatwe jak się to wydaje. 

2. Jeśli nie masz pomysłu to się za to nie bierz. Sam powinieneś wiedzieć co chcesz nagrywać - to ma być dla Ciebie przyjemność. Pomyśl nad swoimi zainteresowaniami, pasją, o tym, co sprawia Ci przyjemność oraz nie jest obce Twej dziewczynie. 

3. Jeśli masz zamiar nagrywać vlogi bądź coś w tym stylu i owszem. 

4. Tak jak w punkcie drugim napisałam - tematyka ma być bliska Tobie, nie mi. Posiedź trochę, pokombinuj. Może akurat wpadniesz na coś ciekawego. 

5. Jest już sporo kanałów, które warto oglądać. Wybić się jest ciężko, szczególnie z "niczym". Jeśli chcesz zaistnieć - musisz zaskoczyć, a w tym już tylko Twoja głowa. 

~ ~

Opublikowano

1. To przede wszystkim praca, którą musisz w to włożyć. Nie wszystko jest tak łatwe jak się to wydaje. 

2. Jeśli nie masz pomysłu to się za to nie bierz. Sam powinieneś wiedzieć co chcesz nagrywać - to ma być dla Ciebie przyjemność. Pomyśl nad swoimi zainteresowaniami, pasją, o tym, co sprawia Ci przyjemność oraz nie jest obce Twej dziewczynie. 

3. Jeśli masz zamiar nagrywać vlogi bądź coś w tym stylu i owszem. 

4. Tak jak w punkcie drugim napisałam - tematyka ma być bliska Tobie, nie mi. Posiedź trochę, pokombinuj. Może akurat wpadniesz na coś ciekawego. 

5. Jest już sporo kanałów, które warto oglądać. Wybić się jest ciężko, szczególnie z "niczym". Jeśli chcesz zaistnieć - musisz zaskoczyć, a w tym już tylko Twoja głowa. 

Właśnie chciałbym coś "innego" a nie jakieś gówno - więc tak pytam odnośnie tego, co nagrywać. 

Dzięki za wypowiedź. 

Opublikowano

Właśnie chciałbym coś "innego" a nie jakieś gówno - więc tak pytam odnośnie tego, co nagrywać. 

Dzięki za wypowiedź. 

Tylko zauważ - użytkownicy nie znają Twoich zainteresowań i możliwości, nie wiedzą do czego się nadajesz. Sam musisz wybrać chociaż wstępną drogę, którą chcesz się udać. Bazuj chociażby na jednej dziedzinie - vlogi, gry, poradniki etc., a już Ci będzie łatwiej znaleźć konkretną tematykę. 

~ ~

Opublikowano

Tylko zauważ - użytkownicy nie znają Twoich zainteresowań i możliwości, nie wiedzą do czego się nadajesz. Sam musisz wybrać chociaż wstępną drogę, którą chcesz się udać. Bazuj chociażby na jednej dziedzinie - vlogi, gry, poradniki etc., a już Ci będzie łatwiej znaleźć konkretną tematykę. 

Na grach to się dobrze znam, w parze mogą iść poradniki, cóż - jeszcze to jest do obmyślenia. 

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie?  Nie c*****y
2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? Nie wiem może filmiki?
3. Kamerka to dobry pomysł?  A czym będziesz nagrywał?Kanapką?
4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału?  Sam se wymyśl
5. Co o tym sądzisz?
Dobry pomysł.

Opublikowano

W sumie, nie wiemy co jeszcze nagrywać - może jakieś vlogi, gry, raczej "pranków" to nie...

4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? 

Jak nie wiesz co nagrywać to lepiej się nawet do tego nie zabieraj i nie marnuj niczyjego czasu.

1567846744.png
Opublikowano

pomysl na zabicie czasu na pewno, ale nie na zgarniecie oglądalności, zeby byly jakies wyswietlenia musial bys miec dobra, a wrecz z*******a jakosc filmow i dzwieku, to nie 2011/12 rok ze wystarczylo miec mikrofon z biedronki i minecrafta by byc krolem yt

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie? Nie c*****y

2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? Nie wiem może filmiki?

3. Kamerka to dobry pomysł? A czym będziesz nagrywał?Kanapką?

4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? Sam se wymyśl

5. Co o tym sądzisz? Dobry pomysł.

Ale dojebałeś. Leże i nie wstaje.

A tak do tematu to najlepiej lola

Opublikowano

1. Czy to dobry plan na zbicie czasu, nudę oraz tak ogólnie? Nie

2. Zasugerujesz nam coś do nagrywania? Nie

3. Kamerka to dobry pomysł? Prędzej umrzesz ze wstydu

4. Podałbyś przykład "tematyki", takiego kanału? nie

5. Co o tym sądzisz? ze Ci się to nie opyla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...