Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena na koniec semestru - pytanie

BornVillain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ludzie 

Mam pytanie mam ciężki problem,z geografii na koniec 1 semestru wychodzi mi 1...i co teraz ? w przyszłym semestrze żeby zdać muszę mieć 2 czy jak ?

Z góry dzięki..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Z tego co się orientuję, musisz zapracować najlepiej na 3. Albo 2 taka Mocna że sprawdziany/kartkowki/prace itd. będą w przedziale 2-4 ;)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

zależy od nauczyciela i od szkoły.

U mnie było tak że czasem jedni po prostu mówili żeby na następny semestr mieć 3, a inni dawali materiał do nauczenia się i poprawienia I semestru

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dokładnie wszystko zależy od nauczyciela i szkoły. Jednak jakoś specjalnie bym się tym nie przejmował, bo to tylko geografia, której pewnie masz 1/2 h w tygodniu więc lajtowo nadrobisz, z taką matmą byłoby gorzej.

Przypuszczam, że będziesz musiał zaliczyć niektóre rzeczy z pierwszego semestru (być może wszystkie) w drugim.

Najlepiej będzie się po prostu przejść i zapytać ;>

Opublikowano

Jeżeli masz 1 na semestr to po co pytasz w internecie jeżeli dostaniesz szlaban na wirtualne życie?

Musisz poprawić semestr i nie być takim zjebem w drugim semestrze.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ja tam mam 6 jedynek i 1 nieklasyfikowanie prawie co roku a zdaje z roku na rok :)  Spytaj się nauczyciela jak mógłbyś to poprawić . Są 3 wyjścia Zaliczać wszystko z poprzedniego semestru po kolei , Nauczyciel zrobi ci 1 sprawdzian z poprzedniego semestru, Lub musisz mieć 3 w następnym semestrze :) A jeśli to będzie twoja pierwsza jedynka w gimnazjum np. czy tam gdzie chodzisz to równie dobrze możesz mieć na 2 semestry tą jedynke i przysługuje ci zdanie warunkowane.Ale to zależy od dyrektora czy przyjmie twoje podanie :) Zaufaj mi i się nie przejmuj :) Jeśli umiesz gadać z nauczycielami to zawsze masz lajcik

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Idź do nauczyciela i się zapytaj co masz robisz.Pewnie poda ci materiał, z którego będziesz pisał sprawdzian po świętach.

Opublikowano

Mój kolega w gimbazie miał jedynkę na półrocze i jej nie poprawił a Pani i tak mu wystawiła na koniec roku 2. Zależy od nauczyciela/szkoły jedni będą kazać Ci poprawić kartkówki a jedni zrobią Ci mega sprawdzian z półrocza...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...