Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unturned kilka problemów

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam dwa problemy z tą grą.. Tak więc gdy wchodzę do gry to mam te 100 fps. Gdy wejdę do gry to mam 20-30 fps.. Na minimalnych 30 fps max. W menu na najwyższych spokojne 150.. A w grze tylko 15 Nie rozumiem o co z tym chodzi. Powinno działać przynajmniej średnio-wysokie
GeForce 260GTX
Ram 3GB
Amd athlon x2 dual core 5000+ 3Ghz
Windows 8 Pro
Może przegrzana karta dziś? W sumie siedzę na kompie już 4 godziny grając w różne gry. Gdy dotykam kartę to jest już dosyć ciepława.
Jak myślicie co się z tym dzieje?

I druga sprawa. Ja i 4 znajomych chcemy sobie zagrać na multiplayer szukamy serwerów niestety na żaden nie możemy wbić zawsze wyskakuje Timed Out. Nawet jeśli na serwerach jest po 5/6 osób na 20.  Wszyscy mamy wersje 3.4.3.0 Serwery także na tą wersję.

Opublikowano

Tak jest zawsze. Menu, a gra to co innego. W cs w menu mam 300 fps, a jak gram 60. Moze tez ci sie przegrzewac. 

"Upadli powstaną"

Opublikowano

To normalne, że w menu będziesz miał więcej FPSów, tam nic się nie dzieje :P

Co do serwerów - jeżeli grasz na wersji 3.0, to jak na razie radzę przesiąść się na starszą, ponieważ wiele serwerów nie jest obsługiwanych.

Opublikowano

Te wymagania sprzętowe to są chyba tylko na singla. Na multi potrzeba ZNACZNIE lepszego sprzętu.

Opublikowano

Te wymagania sprzętowe to są chyba tylko na singla. Na multi potrzeba ZNACZNIE lepszego sprzętu.

Problem w tym że ja mam takie same fps na singlu jak i na multi..

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...