Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do gry. Czym to się grało ?:D

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panów (i panie jak jakieś są ;D ). Po dłuuugaśnej przerwie od wot'a zamierzam pograć sobie dalej lecz od 0(zera :v ). O ile dobrze pamiętam skończyłem grę naaa IS-8 ? Dążyłem do T34 lecz... Cholera. IS-8 mnie zabił totalnie :D Więc. Ktoś mógłby podpowiedzieć jak to się teraz gra ? W sensie czym ? Jakieś zmiany na 100% były, więc może już nie rosyjskie ciężkie ? Coś z niemca ? Za podpowiedzi lajki polecą :). Tak swoją drogą zawsze lubiłem takie trochę zwinne, szybkie i za razem z mocnym działem czołgi, ale potem pomyślałem "Przecież potem tylko havy więc i tak wolne, więc wystarczy mi dobra lufka spoko pancerz i żeby ten celownik taki do dupy nie był, ale za razem coś tam celował. Wiem, że radzieckie mają z tym problem :D Ni mniej liczę na waszą pomoc. Aha. I proszę nie piszcie jakimiś skrótami z kosmosu bo ja też w tą gre nie grałem długo i skończyłem zanim wszystko poznałem :D 

Opublikowano

Znaczy z tego co się orientuje to się czołgami gra. Powiem Ci, że takich rzeczy się nie zapomina, jak dążyłeś do ISA-7 to zrób tę linię jeszcze raz, przyjemna. Polecam rosyjskie czołgi średnie. Poczytaj poradniki w dziale, powinny odświeżyć Ci pamięć :)

Opublikowano

Niemce to Masz E-75, na topce trzyma flankę jak Nie wyjadą na niego IX przed mausem też pancerna, nieraz garnki to jedyny weakspot gdy zakryty przód, dolna płyta odbija prawie wszystko,działko fajne. Jeśli był bym na twoim miejscu to pobrał test I zagrał obydwoma

Opublikowano

Jak chcesz pancerz + działo to polecam linię do E 100. E 75 mocarny, KT na randomki dobry, linia jest prosta i przyjemna. Tiger > Tiger II > E 75 > E 100

Opublikowano

Tak właśnie myślałem nad jakimiś Niemcami, bo w sumie Rosyjskie próbowałem i było spoko, ale ten is-8.. god damnt :D  Polece chyba tak jak mówi Juri chociaż jeszcze zobaczymy.

Jeszcze takie pytanie. Myślałem nad robieniem Jednocześnie heavy i medy, i zrobił bym np. niemieckie heavy, a rosyjskie medy. Czy takie cuś się opłaca i daje frajde z gry innymi czołgami czy lepiej się przyzwyczajać do tej jednej lini ?

Opublikowano

Tak właśnie myślałem nad jakimiś Niemcami, bo w sumie Rosyjskie próbowałem i było spoko, ale ten is-8.. god damnt :D  Polece chyba tak jak mówi Juri chociaż jeszcze zobaczymy.

Jeszcze takie pytanie. Myślałem nad robieniem Jednocześnie heavy i medy, i zrobił bym np. niemieckie heavy, a rosyjskie medy. Czy takie cuś się opłaca i daje frajde z gry innymi czołgami czy lepiej się przyzwyczajać do tej jednej lini ?

Oczywiście. Najlepiej rozwijać 2-3 linie (nie polecam więcej, robię 20 naraz i wiem co mówię) - nie nudzisz się cały czas na jednym czołgu, masz frajdę z gry, możesz wypróbować jakie czołgi ci się podobają.

Polecam tak: Niemieckie HTki do E100 albo Amerykańskie HTki do T110E5 - dobre czołgi dla nowicjuszów, łatwo nauczyć się grać.

Medy - tutaj Radzieckie medy do T-62A i Objecta 140 - ta sama linia, tylko T10 jest inny (z T-54 można przejść w oba te czołgi)

Polecam jeszcze zrobić TD (Niszczyciele czołgów) - tutaj łatwe w ogarnięciu są dwie linię - Radziecka do Objecta 268 i Niemiecka do JagdPz E100

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...