Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak Szybko Wbic 35 Level W Metin2 Pl?

NBKTeam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Ostatnio (2miesiącach)

mam ochote wrócić na PL.

Lecz szybko chciałbym wbić 35lv i mieć dobre eq(np Bojowca)

Miałem 59lv 5miesiecy straconego zycia:(

Za pomoc + i 5*

5b20d014363006333eaa1fcb21.png
Opublikowano

Ja polecam zrobić tak... zrobić sobie jakąś postać 15+ lvl mentala i eq +5/6 (z misji możesz kasę na to wziąść) później gdy już mamy 14+ pktów w silne ciałko idziemy do m2 na dzikusy. Po tym sciągasz botka np. easymetin2 spolszczonego... bota zostawiasz na noc... (od np. 16 do 15 następnego dnia) po tym masz mniej więcej 34/35 lvl. Yang? allegro.pl jeśli cię stać, a jeśli nie to robisz noob hara (kasy na tym 34/5 bedziesz miał z 600k/1kk) robisz mu eq +6 na lvl 1/15 i wbijasz mu lvl 15 (musi być mental) do małpiego lochu na 3/4 dni z exp botem i masz około 20/30 albo więcej kk kasy (ja przez 1,5h miałem 4 medale... na s18 zdobyłem 800k ale nie polecam tam gry... bodzie po 7kk tygra +9 za 2,5kk+ ehh...)

• 1 rok później...
Opublikowano

Zależy :) Jeśli jesteś cheaterem no to exp bot i jazda (chyba, że potem chcesz dostać bana xD), a jeśli grasz fair-play, a chcesz wbić szybko ten 35 lvl (np. 1 dzień, 2 dni) to musisz no-lifić i ładować full na is (tak to jest na PL, bez is ciężko). :)

Opublikowano

Polecam ci exp bota. Wykup 2x drop, mentalem ~15lvl z eq +5/6 zostawić w imha na noc, masz jakiś 30lvl już i kilka kk z ribów/fms. Ściągasz fish bota i ustawiasz. A główną postacią na exp bocie wbijasz 35lvl.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

w sobotę będzie event 100% expa to wtedy exp mentalem

do 15lvl zwierzęta w m1 (pieski a potem niedźwiedzie i tygrysy)

15-20 zaprzysiężone w m1/m2

20-30 (silne) dzikusy

i tutaj idziesz do staruszki, resetujesz skile i robisz bodego

30-35 orki lub pustynia

pomogłem? daj LAJKA

171_927997_229850387226167_3694117.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...