Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaką linię iść?

cycomiot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Chciałem wszystkich zapytać jakie linie wy lubicie. Czyli jakimi się przyjemnie grało ( Nie chce art) .
Idę w is7, is4 ,Bc 25.

Co polecacie?

Opublikowano

To zależy od twojego stylu gry, w jaką linię chcesz pójść.

Ruskie medy do T62A, sam kiedyś grałem, i nie narzekałem na nie.

Opublikowano

A chińskie? Type 58 genialny VI (T-34-85 lepszy ale wiadomo ;-; )T-34-1 - IX tiery nie przebijają tej wieży, w T-34-2 to samo ;) Potem medy z 400dmg na strzał i długi reload ale... nadal fajne ;) T-34-3 podobnie.

Opublikowano

Sie zniecheci do wota na AMXie 40. To to moze na pozniej sobie zostaw

:D

Haha, fakt. Sam nie chciałem przechodzić tego czołgu, więc użyłem wolnego doświadczenia.

Opublikowano

Zrób sobie Niemiecką linię TD do Jagdpanzer E 100.

Po co? Na randomy tragedia, na cw jeszcze gorzej. 

A chińskie? Type 58 genialny VI (T-34-85 lepszy ale wiadomo ;-; )T-34-1 - IX tiery nie przebijają tej wieży, w T-34-2 to samo ;) Potem medy z 400dmg na strzał i długi reload ale... nadal fajne ;) T-34-3 podobnie.

Mam 121 i wybitnie mi się nim gra. Dobry pancerz, nieprzebijalna wieża, mobilność jak na meda przystało, jako jedyny ma AP'ki (260 peny ok.), 8 sekund ładuje, a można zejść niżej, często wchodzi po 500+.

Polecam również przejść przez linię Francuskich czołgów - ELC.

Linia dobra tylko na 5, 8 i 10 tierze. Reszta się nie wyróżnia lub jest gorsza od innych (12t - T37, 13 75 - bulldog, lorka - E1)

Opublikowano

E-50M jest również świetnym medem Xt.

Czy ja wiem? Działko najsłabszy dpm z medów, papierowa wieża, dolna płyta, wolny w porównaniu do np. ob. 140. Nie jest to jakiś wybitny czołg, gorszy moim zdaniem od innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...