Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przecena CS:GO

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czytałem post z listopada, lecz przecena na CS:GO już była na steam, a że nie byłem wtedy wstanie kupić gry, to zapytam i zadam pytanie o przecenę poraz milionowy na tym forum.

Czy CS:GO będzie przeceniony na Wigilię / Boże Narodzenie / Sylwestra? Ostro się napaliłem, ale trochę szkoda wydawać 46zł na psc. :v

Opublikowano

Tego nikt nie wiee.. Ale możesz czekać bo możliwe że będą przeceny na święta.. A tak btw. to kupisz za 30zł psc :)

Opublikowano

na allegro spokojnie znajdziesz za 20 pare złotych lub w ostateczności za 30 ;) ja tam kupowałem już 3 klucze (dla znajomych) i wszystko dobrze poszło. Jak chcesz to na PW podeślę Ci odpowiednie linki do gier na allegro ;)

Opublikowano

Na świeta promocja będzie na 100%, trzeba tylko czekać. Z forum nikt Ci nie powie ile będzie zniżki na daną grę. Taką wiedzę mają tylko pracownicy Valve.

Jeśli to będzie Twoja pierwsza gra na steamie, to polecam kupić CS na steamie. Wówczas po 30 dniach od aktywacji będziesz miał odblokowany rynek Steam.

Gra z poza steama nie odblokuje rynku czyli nie będziesz mógł sprzedawać zdobytych skinów/skrzynek ani nic kupować.

Opublikowano

Na świeta promocja będzie na 100%, trzeba tylko czekać. Z forum nikt Ci nie powie ile będzie zniżki na daną grę. Taką wiedzę mają tylko pracownicy Valve.

Jeśli to będzie Twoja pierwsza gra na steamie, to polecam kupić CS na steamie. Wówczas po 30 dniach od aktywacji będziesz miał odblokowany rynek Steam.

Gra z poza steama nie odblokuje rynku czyli nie będziesz mógł sprzedawać zdobytych skinów/skrzynek ani nic kupować.

Jak się rocky nie mylę w tamtym roku na święta cs;go był po 2 euro no nie ?

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

to będzie moja druga gra :) aktualnie cs;go jest przeceniony o 33%, warto kupić czy czekać na -75%/-50%?

A da się kupować za zł ? przelew bank lub karta ?

Jak kupisz PSC w ZŁ i kupisz grę o walucie $, to PSC automatycznie zmienia walutę, np. Gra kosztuje 10 euro i masz psc za 45zl, to Ci odbiera wartość 10euro i zostaje reszta

Opublikowano

Pewnie będzie przecena, chociaż nie wiem po co. Już wystarczająca dużo ilość noobów jest w tej grze...

Opublikowano

Czyli tak czy siak trzeba wydać 45zł :D żeby upić psc za 10E taki plus że zostanie. A jak kupiłbym za te 10E psc to doładowuję na Steam i reszta tam mi zostaje czy jak się to odbywa ?

Opublikowano

Czyli tak czy siak trzeba wydać 45zł :D żeby upić psc za 10E taki plus że zostanie. A jak kupiłbym za te 10E psc to doładowuję na Steam i reszta tam mi zostaje czy jak się to odbywa ?

Jest teraz promocja i cs jest za 7 z kawalkiem, wiec starczy 2x20 PSC i kupic csa bez doladowania portfela.

O ile dobrze policzylem. Sprawdz to jeszcze raz dokladnie.

Opublikowano

Można płacić visa chyba tak kupie szybciej ;D

wiem właśnie jest za 7,36E dla tego chciałem kupić ;D prawie 20zł w kieszeni ;D

Poszło zapłaciłem 31zł z groszami. A do tych co mają problem z wypełnieniem pola adres bilingowy to ja tam wpisałem adres np. Pocztowa7 po prosu sama ulica wystarczyła wraz z numerem domu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...