Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Próbny test po 6 klasie

Gość konri334

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jeśli nie napisałem próbnego testu po 6 klasie? -,- I czy mógłbym go napisać kiedy indziej? I czy bym przeszedł -,-

Opublikowano

Forum jest bodajże od lat 13.

// A z jakiego powodu nie pisałeś? Papierek od lekarza, lecisz do dyrekcji i rozmawiasz.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Forum jest bodajże od lat 13.

// A z jakiego powodu nie pisałeś? Papierek od lekarza, lecisz do dyrekcji i rozmawiasz.

Ta i tak znajdziesz tu dzieci koło 10 :P

Nic się nie stanie jak nie pisałeś próbnego :P Możliwe, że będziesz mógł pisać kiedy indziej, pytaj się dyrektora...

Opublikowano

Co jeśli nie napisałem próbnego testu po 6 klasie? -,- I czy mógłbym go napisać kiedy indziej? I czy bym przeszedł -,-

Raczej musisz zgłosić dlaczego Ciebie nie było chory , zaświadczenie jakieś albo po prostu przyznać się że jest się leniem ;D .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Ja jak miałem testy w 3 klasach dostąłem sraki i nie pisałem. Zagadałem z dyrkiem i pisałem kilka miesięcy później. Więc jeśli ty masz próbny to tym bardziej ci pzowolą napisać w innym terminie.

Opublikowano

Zapytaj sie dyrektora lub wychowawczyni to moze pozwoli tobie napisac.

Przejsc przejdziesz, no chyba ze bedziesz miec jedynke na koniec roku, pozatym jest to probny egzamin, wiec mozesz go olewac. Jego zadaniem jest tylko to abys sie przyzwyczail jak bedzie wygladac ten prawdziwy w kwietniu ktory jest juz wazny.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

Teoretycznie próbny test to jest jak zwykły sprawdzian, przygotowywujący do głównego egzaminu. Więc tutaj nie ma strachu że nie zdasz, liczy się tylko główny egzamin pod koniec 6 klasy.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Teoretycznie próbny test to jest jak zwykły sprawdzian, przygotowywujący do głównego egzaminu. Więc tutaj nie ma strachu że nie zdasz, liczy się tylko główny egzamin pod koniec 6 klasy.

W zasadzie to on się nie liczy, liczy się tylko matura ;-)

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Opublikowano

Tzn, chodziło mi o to że jakby chciał do jakiegoś innego gimnazjum iść czy "lepszego"

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Raczej nikt nie będzie wyciągał jakichś poważnych konsekwencji z powodu nieobecności na próbnym teście.

Opublikowano

Zależy od szkoły i dyrekcji, możliwe, że pozwolą Ci pisać w innym terminie, ale zapewne po prostu Ci to odpuszczą. 

Próbne testy nie są obowiązkowe, gorzej by było gdybyś nie przyszedł na ostateczny egzamin. 

~ ~

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...