Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sidas Auto Carry Reborn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SAC:R posiada orbwalking/wspiera skille większości ADC/Posiada świetny target selector/posiada 3 tryby (farmienie/harass + farmienie/spacebar to win), można ustawić każdego skilla według swoich upodobań i wiele wiele innych

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Polecasz właśnie to sidas auto carry czy osobny skrypt do np tristany ? Oraz lepsze jest reborn czy te 2 ?

Polecam SAC:Reborn koszt ok 50 zł. Zaś SAC:Revamped jest darmowy, ale już nie jest dłużej wspierany i znacznie gorzej współpracuje :/

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Nie bardzo ma to znaczenie, ponieważ ten skrpt i tak się odwołuje do serwera w celu autoryzacji.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Mam nadzieję, że cała konfiguracja przebiega bez problemów i wszystko działa?

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

A ten SAC:R wspiera ne skrypty np pod orianne, syndre, xeratha i ogolnie reszte postaci na mida?

Nie , wspiera on tylko postacie Marksman'owe / chociaż nie jestem pewny czy sam orbwalking by działał na np.oriannie 

Opublikowano

Nie , wspiera on tylko postacie Marksman'owe / chociaż nie jestem pewny czy sam orbwalking by działał na np.oriannie

Działa na każdej postaci, ponadto posiada obsługę umiejętności spoza puli marksmanów, np. Q nidalee.
Opublikowano

Nie obsługuje tylko adc, dla przykładu obsługuje wszystkie skille Branda. Polecam zajrzeć do głównego tematu Reborna tam jest pełna lista skilli, które supportuje

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...