Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wbiciem rangi.

xdadamo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się dziwisz? Jak pewnie zawsze zamykasz tabelę to nie ma co się dziwić. Zresztą każdy ci to powie jak nigdy nie grałeś w cs'a to nie zaczynaj od turniejówek. Gdybyś grał dobrze to po 10 wygranych wpadła by ci o wiele lepsza ranga...

Opublikowano

Rzadko co zamykam, wpadła mi Silver III ale nie grałem trochę i spadła ...

Co się dziwisz? Jak pewnie zawsze zamykasz tabelę to nie ma co się dziwić. Zresztą każdy ci to powie jak nigdy nie grałeś w cs'a to nie zaczynaj od turniejówek. Gdybyś grał dobrze to po 10 wygranych wpadła by ci o wiele lepsza ranga...

Opublikowano

Odpowiem na to tak: Jeśli będziesz grał na poziomie S3, to do S3 się dostaniesz. Co z tego że ktoś cię wyboostuje np. do Silver Elite Master, jak będziesz dalej grał na poziomie S3?

Opublikowano

ja ogólnie miałem tak, że po 10 wygranych meczach wrzuciło mnie do silver III, co z tego, że zawsze otwierałem i miałem najwięcej MVP z drużyny jak i tak przez rusków przegrałem drugie 10 meczów. Teraz jestem w silver elite master po ponad 100 meczach wygranych i cały czas wchodze do złota 1/2 i potem znowu potrafiłem przegrać mecze bo grałem sam i spadałem i tak mi ranga się wachała. Ale od tygodnia ogarnąłem sobie team złożony z RL friendów, na razie jeszcze są słabi i latają w silverze gram z nimi dlatego ranga jakoś mi nie skacze ale myślę, że gdy się nauczą grać lepiej to bd git. Dlatego jak już chcesz grać MM to znajdz sobie jakiś kolegów, bo tak samemu bd ciężko wyjść z silvera nawet jeśli coś tam ogarniasz. Pozdro

Opublikowano

Rzadko co zamykam, wpadła mi Silver III ale nie grałem trochę i spadła ...

ranga nie spada przez nie granie tylko znika zagrasz 1 mm =spowrotem masz range.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...