Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy moi kochani. Szukam skrypcika dla pro gracza do wyjścia z brązu do diamentu. 

Problem polega na tym ze gram jak diamond ale bronze jak wiadomo to elo hell i nie moge wyjść.

Szukam jakiegoś dopalacza/sterydów zeby wyjść do tego diaxa jak wiadomo nowy sezonik i te sprawy.

Moje mainy Syndra/xerath/kata/ryze szukam do nich wspomagaczy daje Okejke za pomoc doświadczonych cziterków. 

Ps. Bronzy plis nie flejmujcie mnie za haksy siedźcie sobie w swoim bronzie dalej jak ja jusz w diaxie bedem siedział pozdro.

Opublikowano

Witam koledzy moi kochani. Szukam skrypcika dla pro gracza do wyjścia z brązu do diamentu. 

Problem polega na tym ze gram jak diamond ale bronze jak wiadomo to elo hell i nie moge wyjść.

Szukam jakiegoś dopalacza/sterydów zeby wyjść do tego diaxa jak wiadomo nowy sezonik i te sprawy.

Moje mainy Syndra/xerath/kata/ryze szukam do nich wspomagaczy daje Okejke za pomoc doświadczonych cziterków. 

Ps. Bronzy plis nie flejmujcie mnie za haksy siedźcie sobie w swoim bronzie dalej jak ja jusz w diaxie bedem siedział pozdro.

Na sam początek chcę tylko powiedzieć *facepalm* a co do tematu obecnie L# nie działa, więc możesz korzystać z BoL dla free albo kupić vip

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Gość jest bardzo blisko racji - nie ma dużych różnic między brązem a diamentem, ostatni raz bez L'a grałem w goldzie, szło mi identycznie jak teraz w diamencie(średnio 1 win i 1 w d***), wątpię aby od używania cheatów mój skill gry bez wspomagania wzrósł...

Po prostu tak się sytuacja rozkłada, że w diamencie jest od c***a skrypterów i to oni zawyżają poziom, teraz to zniknęło na pewien czas(oby jak najkrócej to trwało) i nagle różnica w poziomie stała się niewielka... zacznie działać elik to poziom diamentu znowu stanie się czymś abstrakcyjnym dla zwykłego szaraka z silvera...

Myślę, że jak bym spróbował zagrać rankeda kiedy eLik śmigał jak trzeba, to bym wcipiał każdy mecz w tym diamencie a nie 50% jak obecnie -.-

#topic

samo evade zdziała cuda, dorzucisz jakiś skrypcik z orbwalkingiem to już w ogóle, xerath.exe/easy na midzie wygrywa praktycznie wszystko, jak go mainujesz bez cheatów, to jeszcze dodatkowo znasz jego atuty :)

Opublikowano

Proponuję skończyć z lolem i wziąć słownik do ręki i zacząć go studiować bo kiepsko z ortografią u Ciebie  :mellow:

Skoro grasz jak ''diament'' to powinieneś wyjść z tego brązu bez problemu,więc nie widzę potrzeby używania skryptów  :D

Pooozdroo Peace  :)

Opublikowano

Leaguebot pasuje do Ciebie w sam raz bardzo prosty w obsłudze raz płacisz na zawsze masz program i aktualizacje. do tego masz skryptów nawalone oporowo. 

Opublikowano

leaguebot ma małą społeczność ale są skrypty do wszystkich postaci masz tam jednorazową płatność 10 Euro bodajże i masz na stałe. Oczywiście wykorzystuje pakiety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...