Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopistol

kecul

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

screen: http://i43.tinypic.com/5fmazl.png

scna: http://virscan.org/report/2ae7602747a72f63ebe8e4e824b087f1.html

Program ten bind klawisz "Q" w mod, że strzela na pistolety automatyczne prędkości. To jest mój pierwszy album (i pierwszy post!) Więc pomyślałam, że zrobię to liczyć. Nie będzie strzelać 15 kulami w mgnieniu oka. Jednakże, nie zużywa dużo amunicji.

Jeśli znajdziesz się zmienia broń iz powrotem po naciśnięciu "Q", a następnie przejść do kontroli w Combat Arms i zmiana "Poprzednia broń" do innego klucza niż "Q". Do broni automatycznej, funkcjonuje jako burst shot mod (trzy strzały), jeśli trafisz "Q" raz, a jeśli posiadasz automatycznego "Q".

Być może trzeba dostosować ustawienia w zależności od szybkości komputera. Jest to program w najlepszym funkcji tak jest. Jestem jednak za pomocą dość dobry komputer. komputerów laggy lub w przypadku korzystania z innych hacków, to być może trzeba do wyższych ustawień. Nie używam GetAsyncKeyState dla mojej hot-keys, ponieważ nie jest wiarygodne. I lepsze wykorzystanie metod. Utworzony w VB.NET

To jest ukryta treść, proszę

sygnaturatooshort22.png

Zbieram ------

Opublikowano

KOPJA ? Moze bys nauczyl sie pisac >_< po 1 a po 2 to co ze kopia ?? >_<

Opublikowano

skoro coś kopiujesz to przynajmniej byś przetłumaczył to porządnie a nie "Polska język ciężka język", "Kali kochać, kali lubić " ...

a skoro nie potrafisz to daj linka do oryginalnego tematu.

Google translate roxxx !!!!! :3

Opublikowano

Nie używaj translatora! (tłumacza)

A jak używasz to najpierw przeczytaj i zrób tak żeby było jakoż po Polsku!!

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Mogłeś podać oryginalną stronkę a nie tłumaczysz tym za przeproszeniem hujostwem (trochę mnie poniosło).

widać ... pisze się ch*j a nie h*j ...

• Dodaj nową pozycję...