Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki Internet?

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, znacie może jakieś dobre oferty Internetowe ? W Netii znalazłem ten 50mb/s za 49,90zł. Chcę zmienić ponieważ teraźniejsze to jakieś g***o z 2/3mb/s do tego korzystają z niego 3/4 osoby. Wujek ma tak jakby modem dzięki któremu wyłącza i włącza każdemu internet. I wszyscy jesteśmy do niego podłączeni w tym ja mam najgorszy zasięg do tego.. Internet działa niesamowicie kijowo. W grach ping 400-500 do tego rozłączanie z ts'a.  Błędy "Nie można wyświetlić strony" itd.. Z takim dziadostwem nic się nie da więc zamierzam kupić własny porządny internet. Max. 50zł mogę dać za internet póki co. Więc podawajcie własne propozycje.

Opublikowano

Polecam UPC - internet (prawie) zawsze zgodny z umową (w moim wypadku 25 / 1,5), niski ping i brak problemów z tym internetem. Ping wzrasta, kiedy uploaduje, to pewnie normalne.

3993880880.png

Wynik na laptopie przez wifi

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Polecam UPC - internet (prawie) zawsze zgodny z umową (w moim wypadku 25 / 1,5), niski ping i brak problemów z tym internetem. Ping wzrasta, kiedy uploaduje, to pewnie normalne.

204421418894917946419.png

Wynik na laptopie przez wifi

Potrzebuję powyżej 10mb/s.. W domu korzystają jeszcze na wifi z laptopa rodzice oraz komórek..

Opublikowano

Potrzebuję powyżej 10mb/s.. W domu korzystają jeszcze na wifi z laptopa rodzice oraz komórek..

No to proponuję wziąć ten

http://www.upc.pl/internet/fiber-power-60/

Chciałeś 10Mb/s ale uważam, że lepiej wziąć ten internet dodatkowo biorąc pod uwagę to, że różnica między 10Mb/s a 60Mb/s to 11zł + w tym pakiecie dostajesz router Wi-Fi (w przypadku 10Mb/s musiałbyś sobie sam dokupić i łączyć oba routery, gdzie [w moim wypadku] trzeba czasem resetować routery, bo zrywa połączenie)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie polecam Neostrady(orange),a najbardziej pakietu do 10 Mb/s(posiadam i załuje) nie wiem jak z wyższymi pakietami ale to to same problemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...