Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]fiberhost plugin pod itemshop

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dacie jakiś plugin? żeby było coś w stylu

/vip - wyświetla informacje

/vip <kod> - sprawdza kod, jak poprawny doladowywuje portfel i daje hajs i graczowi range. Pozdrawiam!

Opublikowano

Kiedyś był taki plugin, ale ostatnio szukałem to już go nie ma. Pod fiberhost żadnego nie znalazłem. Wiem, że jest możliwość połączenia sklepu ze stroną www. Wszystko masz u nich dokładnie opisane

Opublikowano

@Andy95 czytać nie umiesz? ... Nie chce strony. tlyko plugin

Uznaję to za OFFTOP bo nie wnosi to nic do tematu -,-..

Szukam pluginu DZIAŁAJĄCEGO, niemusi być na najnowszą wersje. ważne żeby działał

Opublikowano

Oj @MrNorbertPL24 nie pozwolę sobie na takie coś. Czytać nie umiem? A ty przeczytałeś moje pierwsze zdanie? 

Takiego pluginu już nie ma. Dlatego podałem ci inną opcję, żeby jakoś pomóc, a ty mnie nieładnie upominasz.

Kolejna opcja: Możesz kogoś poprosić o stworzenie takiego pluginu, ale wtedy raczej nie będzie za darmo.

Opublikowano

Z wycieku plików z MCWG było coś, mam te wszystkie pliki na dropboxie, chcesz to pisz na Skype thebotexxipl, MCWG było kiedyś na fiberhostcie.

Opublikowano

@Andy95 wyparowal? znam serwer ktory takowy posiada..

Pozdro, zamiast nabijac posty wnies cos do tematu

@vix0n podasz na pw? dropbox etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...