Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes Of Magic Spolszczenie

bob147

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest moze spolszczenie do Runes of Magic bo mam wersje Angielskom i niema w niej jezyka polskego a

Sciagnełem ja z Torrent gdyz z głownej Strony nie moge pobrac

A i skad pobrac Patchy bo automatycznie to bedze mi pobierało jakes pare godzin a samemu kilka minut

Dam + jak ktos go wrzuci

THX

Opublikowano
xD Runes of Magic ma spolszczenie samo w sobie ^^ . Obok Start Game masz options i pod tym masz jeszcze jeden przycisk wybierasz Region Polska i język sam się na polski powinien zmienić, jeśli nie to wybierz sam.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co zauważyłem jeszcze nikt nie wrzucił tej gry w partach , więc zostają ci 2 wybory , 1. Grać dalej na angielskim i w ten sposób nawet się w nim podszkolić , 2. ściągnąć z strony głównej (może teraz się uda) .

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Weteran
Opublikowano

@up

I po co odkopujesz tematy.

Polecam zadaj pytanie na

www.board.runesofmagic.pl

Tam udziela Ci konkretnej odpowiedzi .

Chyba ze problem zostal rozwiazany

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano

Myślę że to co napisał miziołek wystarczy, a jeżeli gry ci się ściągać nie chce to możesz zadać pytanie jak napisał x12 i poprosić adminów może się ulitują i zrobią jakąś łatkę ^^

@Zamykam

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...