Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje klikacza do gry który naciskał by tylko lewy przycisk myszy co 15 sekund w odpowiednich kordach w grze.Aktualnie używam KLIKACZA 2012 http://clicker1.com/ ale jest to wersja darmowa i po 1,5h się wyłącza.Próbowałem innych klikaczy ale one nie chciały naciskać lewego przycisku myszy w grze tylko klikały sobię jakby pod spodem.Gra jest w cliencie.

Sam nie jestem w stanie napisać klikacza ponieważ nie czaję tego wogóle = black magic.

POZDRAWIAM

Opublikowano

To nie jest dzial do robienia gotowcow tylko o pomoc w poprawianiu i podpowiadaniu jak cos zrobic.

3 rzeczy;

1.Petla;

While 1

Wend

2.Klikniecie myszka

MouseClick

3.Przerwa

Sleep

Opublikowano

A to przepraszam.

To nie jest dzial do robienia gotowcow tylko o pomoc w poprawianiu i podpowiadaniu jak cos zrobic.

3 rzeczy;

1.Petla;

While 1

Wend

2.Klikniecie myszka

MouseClick

3.Przerwa

Sleep

A to musi być w takiej kolejności jak napisałeś??

Opublikowano

A to przepraszam.

A to musi być w takiej kolejności jak napisałeś??

Nie, powinno to iść tak:

While

mouseclick

sleep

Wend

Jak wiadomo, przydało by się zrobić to na hotkeye więc dodaj na start jeszcze funkcje hotkeyset.

Miłej nauki.

Miłej nauki.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

zrobiłem coś takiego:

MouseClick("left", 1216, 130, 4)
While 1

WEnd

Ale nie wiem jak zrobić żeby dało się wyłączyć HotKeyem,czytałem poradniki ale wraz nic nie rozumie wiem że musi być na początku:

HotKeySet("{Esc}", "Exit")

A dalej nie wiem;

Opublikowano

Jest jeszcze jeden problem gdy ustawie kordy na miejsce w które powinien klikać w grze - klikacz gdy naciśnie na okno gry odrazu jakby się wyłącza a jak go się próbuje na sucho na pulpicie to on ładnie klika a w grze nie chce nawet kliknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...