Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapewne chcieliście nieraz zostawić coś pobieranie na noc na tablecie/telefonie, ale po paru minutach wyskakiwał błąd. Problem jest związany z tym, że wifi podczas nieaktywności przechodzi w tryb uśpienia, żeby nie drainować baterii, ale można to łatwo przestawić.

I gotowe, pobieranie z googleplay czy innych rzeczy teraz się nie przerwie, z aplikacji 'downloaderów' polecam ADM, można ustawić kolejkę pobierania, ile pobrań naraz, planowanie o której ma się zacząć, wbudowaną przeglądarkę, ustawianie limitów transferów.

Opublikowano

Dodaj, że nie na każdym sprzęcie to ustawienie działa prawidłowo.

Z moich informacji wiem, że niektóre urządzenia pod kontrolą androida 4.4 mają z tym problem.

0LsM05U.png

Opublikowano

Dodaj, że nie na każdym sprzęcie to ustawienie działa prawidłowo.

Z moich informacji wiem, że niektóre urządzenia pod kontrolą androida 4.4 mają z tym problem.

Na Jellybeanie działa to szampańsko, a na telefonie z ICS'em to tak średnio, choć wydaje mi się, że procesor killuje te procesy z pobieraniem jak jest zapchany :P

Ale z reguły ma to działać.

Opublikowano

Na Jellybeanie działa to szampańsko, a na telefonie z ICS'em to tak średnio, choć wydaje mi się, że procesor killuje te procesy z pobieraniem jak jest zapchany :P

Ale z reguły ma to działać.

To nie przez kill procesora tylko włącza się idle w którym jest błąd i nie reaguje na config.

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...