Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Serwer mi wyłącza minecrafta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam mały problem odnośnie serwera. Gdy normalnie wchodzę w minecrafta i wchodzę na serwer (który ma włączony whiteliste) wyrzuca mnie z błędem w konsoli 

[15:59:53 INFO]: TinorontoPL lost connection: Internal Exception: java.io.IOException: Connection reset by peer

Dopowiem tylko, iż mam tam opa i  jestem zapisany na whiteliście, więc nie powinno być problemu z wejściem na serwer. A tym czasem serwer mi wyłącza minecrafta.

serwer występuje na wersji spigota #1543 (1.7.9)

Mój minecraft : 1.7.2 (czy ma to coś wspólnego z wejściem na serwer ?)

Pozdrawiam,

~TinorontoPL

Na innych forumach znajdziesz mnie jako "SavPlays"

Opublikowano

Zaktualizuj najnowszą Javę update 67 na swoim komputerze. ;) Pamiętaj, że również Twoja wersja Javy musi się zgadzać z Twoim systemem windows. 

Opublikowano

Zaktualizuj najnowszą Javę update 67 na swoim komputerze. ;) Pamiętaj, że również Twoja wersja Javy musi się zgadzać z Twoim systemem windows. 

Witaj. Mam serwer VPS z javą 7. Wczoraj z tą samą wersją javy weszłem na swój serwer. Nie wiem czy to coś da. Może mam zreinstalować jave na VPS ?

Na innych forumach znajdziesz mnie jako "SavPlays"

Opublikowano

Witaj. Mam serwer VPS z javą 7. Wczoraj z tą samą wersją javy weszłem na swój serwer. Nie wiem czy to coś da. Może mam zreinstalować jave na VPS ?

Cześć rozumiem Cię, ale, czy ona jest zaktualizowana u Ciebie? Najlepiej, żeby się nie trudzić zaktualizuj ją programem Driver Booster 2 automatycznie wyszuka Ci niezaktualizowane rzeczy, czyli Javę, sterowniki itd. Chociażby zreinstaluj ją zobaczymy, czy coś, to da. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...